Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE

sla een balletje onder de turkse zon.

corendon lanceert nieuwe golfbrochure

Amsterdam, augustus 2004... Corendon, marktleider op het gebied van reizen naar Turkije, heeft haar nieuwe golfbrochure gelanceerd. Met deze vijfde editie mag Corendon zich met recht een specialist op het gebied van golfreizen naar Turkije noemen. Corendon Golf maakt gebruik van de inkoopkracht van Corendon vliegvakanties en combineert dit met specifieke golfkennis.

Golfen in Turkije
Corendon Golf biedt voornamelijk reizen aan naar de Turkse Rivièra. Het golf-mekka Belek ligt aan de voet van het Taurus gebergte, in de vorm van een groene strook die bestaat uit prachtige golfbanen en luxe vijfsterren hotels direct aan het strand. In de nieuwe brochure worden voor het eerst golfreizen naar Istanbul aangeboden; exclusief golfen op de grens van Europa en Azië.

Afwisselend en uitdagend
Naast de prachtige golfbanen bieden de in de brochure aangeboden hotels vele faciliteiten, zoals prachtige binnen- en buitenzwembaden, sportcentra, restaurants, bars en nachtclubs. Alle golfclubs beschikken over riante clubhuizen, uitgebreide oefenfaciliteiten en golfbanen voor zowel beginnende als gevorderde spelers. De banen zijn afwisselend en uitdagend, gebruikmakend van bestaande bossen, rivieren en het strand.

Golfclinics en golftoernooien
Corendon organiseert regelmatig golfclinics voor beginnende of gevorderde golfers, deze programma's - die worden aangepast aan het niveau van de deelnemers - zijn inclusief vier greenfees en vijf dagen les van een Nederlandse PGA Professional. Daarnaast worden jaarlijks twee amateur golftoernooien georganiseerd in mei en november. Deze Amateur Golf Challenges bieden golfliefhebbers de ideale omgeving om in een gezellige sfeer wedstrijden te spelen.

Zie voor meer informatie www.corendongolf.nl.

Corendon Vliegvakanties is opgericht in 2000 en is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende touroperators op de Nederlandse en Belgische markt. Door uitstekende samenwerking met lokale agenten, hoteliers en betrouwbare luchtvaartmaatschappijen kan Corendon zeer voordelige en kwalitatief goede reizen aanbieden naar Turkije. Zie ook www.corendon.nl.



Ingezonden persbericht