Ingezonden persbericht


Persbericht: Muziek: Over The Course of Time (Battle of Troy)

Gouda 16 Augustus 2004 - Justice For The World publiceert nieuw nummer geïnspireerd door het verhaal en de filmmuziek van de film Troy die onlangs in de Nederlandse bioscopen schitterde.

Over The Course Of Time heet het nieuwe nummer van de band Justice For The World in samenwerking met de gelijknamige artistieke mensenrechtenorganisatie. Het nummer is geïnspireerd door de het verhaal en de muziek van de film Troy. Dit verhaal speelt 3200 jaar geleden en heeft een hoge historische waarde bekend van het zogenaamde Paard van Troye alsmede de heroïsche figuur Archilles die in het verhaal valt door een pijl geraakt te worden in zijn hiel.

Het nummer is gepubliceerd op de website samen met een nieuw nummer getiteld Forgiven in navolging van Legacy. Het verhaal achter vrijwel elk nummers is vrij uniek en elke toon veelzeggend. Zo is Forgiven bedoeld als een klankbord voor de kracht van vergiffenis.

Al deze nummers zijn zowel online te beluisteren als te downloaden voor persoonlijk gebruik en vormen de mogelijke hoogstandjes voor het debuutalbum van Justice For The World die thans wordt voorbereid.

Achtergrondinformatie

Middels hun eigenzinnige stijl hoopt Justice For The World een nieuwe klank aan hedendaagse muziek te geven en het moreel besef in de wereld te vergroten. Justice For The World hoopt hiermee eveneens indirect publiciteit te vergaren voor de diverse zaken waar zij zich voor inzetten en nodigen radiostations uit dit doel te ondersteunen door deze nummers aandacht te schenken. Geïnteresseerde producers en artiestsen die dit doel willen ondersteunen worden verzocht contact met ons op te nemen.

SUGGESTIES

Postbus 2118, 2800 BG Gouda

DONATIES

Rabobank 362439222

(Direct beluisteren: http://www.justicefortheworld.org/Music.htm).

Mijn naam is Edwin van Boxel, voorzitter en algemeen woordvoeder van mensenrechtenorganisatie Justice For The World (ook wel Justice FTW) en schrijver van de bovengenoemde nummers. U kunt mij bereiken op 06 52 408 418. Voor het laatste opmerkelijke nieuws omtrent mensenrechten, kunst en meer informatie over onze organisatie kunt u onze website bezoeken op: http://www.justicefortheworld.org/ of onze Nederlandse site op http://www.justicefortheworld.nl/.