FELUA-GROEP

Foldy Car, de opvouwbare aanhangwagen voor motoren.

Om een afstand te overbruggen om in de vakantie elders met de motor door het glooiende landschap te toeren, neem je de motor mee op een aanhangwagen. Maar als je achthoog woont op een appartement is er veelal alleen plek voor het stallen van de motoren en niet ook nog eens voor de aanhangwagen. De Foldy Car schikt zich als een kameleon naar de wisselende omstandigheden. Want naast het vervoeren van motoren kent de opvouwbare aanhangwagen ook nog andere toepassingsmogelijkheden.

Doordat de Foldy Car opvouwbaar is tot de afmeting 83x56x130 cm (lxbxh), is het opbergen in bijvoorbeeld een schuur, bijkeuken of op het balkon mogelijk, want de Foldy Car past door een normale woonhuisdeur. Tegelijk zorgt het robuuste onderstel met 10 inc. wielen en onafhankelijke torsievering voor een uitstekend weggedrag. De basis is het stalen frame, waarop met verschillende accessoires steeds weer een andere toepassing wordt gecreëerd voor het vervoeren van uw vakantiebagage, de motoren of de fietsen. De Foldy Car heeft een maximaal laadvermogen van 500 kg. Foldy Car is verkrijgbaar bij de op de website (www.foldycar.nl) vermelde dealeradressen.

Een product van de Sociale werkvoorziening
Foldy Car is een product van Felua-groep, die tevens de producent van Twinny Load fietsdragers is. Kortom twee producten op en aan de trekhaak van de auto.
Felua-groep richt zich in de regio Apeldoorn, Epe én Heerde op de (re)integratie van mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Zij doet dat door uitvoering van onder andere de Wet sociale werkvoorziening. Doel is het ontwikkelen van de arbeidsmogelijkheden van mensen met een arbeidshandicap. Deze arbeidsontwikkeling vindt plaats binnen haar eigen bedrijven en vooral via detachering in het reguliere bedrijfsleven.

Kortingsactie
Foldy Car heeft tot en met september 2004 een zomerkorting met extra wintervoordeel. Nu een korting van 10% op de aanschafprijs en de komende winter geen stallingprobleem voor uw aanhangwagen.

Noot voor de redactie,