Politie Zeeland


W-8309-2004 Winkeldiefstal Middelburg

Een 54-jarige Middelburgse vrouw is vanmiddag rond 13.10 uur aangehouden in een winkel aan de Lange Delft in haar woonplaats.
De vrouw was de kassa gepasseerd zonder de goederen te betalen die zij wilde meenemen. De waarde van de goederen was een tiental euro's. Na verhoor is de vrouw weer heengezonden. Zij heeft een dagvaarding meegekregen en mag zich voor de rechter verantwoorden.


Z-8310-2004 Winkeldiefstal Hulst

In een winkel in de Steenstraat in Hulst is vanmiddag tussen 12.55 en 13.05 uur kleding gestolen.
Een medewerkster van de winkel was twee meisjes aan het helpen om kleding te passen. Plotseling werd zij even afgeleid en hield de meisjes niet constant meer in het oog. Hierdoor zagen zij hun kans schoon om kleding weg te nemen. De waarde van het kledingstuk bedraagt enkele tientallen euro's.


W-8311-2004 Verkeersongeval Vlissingen

Op de Nieuwe Vlissingseweg in Vlissingen heeft vanmorgen omstreeks 11.50 uur een verkeersongeval plaatsgevonden.
Een 27-jarige Vlissingse was met haar auto in de berm geraakt door onbekende oorzaak. Zij wilde daar te snel weer uitsturen en die manoeuvre veroorzaakte een slip waardoor zij weer in de berm terecht kwam en tegen een lantaarnpaal tot stilstand kwam. De auto raakte beschadigd door het ongeval. Een kind dat achterin de auto zat klaagde over pijn in de nek en is overgebracht naar het ziekenhuis. Het heeft vermoedelijk een lichte hersenschudding, maar dat was door de artsen moeilijk vast te stellen. De auto is weggesleept door een takelbedrijf.


W-8312-2004 Inbraak strandpaviljoen

In Westkapelle is vannacht tussen 03.00 en 10.15 uur ingebroken in een strandpaviljoen.
De dader(s) zijn het pand binnen gekomen door de toegang te forceren. Uit het gebouw werd onder andere geld en sigaretten weggenomen.





Politie Zeeland