C/TAC

P E R S B E R I C H T Totaal aantal pagina's: 2

's-Hertogenbosch, 16 augustus 2004

Ctac tekent 3 jarige overeenkomst met de Harense Smid

SAP-dienstverlener Ctac en de Harense Smid hebben een serviceovereenkomst afgesloten voor de duur van 3 jaar. Ctac zal zorgdragen voor het onderhoud en het beheer van de SAP systemen van de Harense Smid. Deze overeenkomst is een goede stap van Ctac in het veroveren van een positie in retail.

Henny Hilgerdenaar, directievoorzitter Ctac 'Deze overeenkomst bewijst weer eens de sterke positie van Ctac op het gebied van operationeel beheer van SAP systemen. De keuze van de Harense Smid om voor het onderhoud en beheer van hun SAP systemen een serviceovereenkomst aan te gaan met Ctac bevestigt de juiste business focus. Wij willen gericht toegevoegde waarde leveren aan de business van onze klanten.'

Johan de Rooy, directeur de Harense Smid 'De Harense Smid werkt, ten behoeve van de ondersteuning van de primaire processen, al sinds enkele jaren met het SAP systeem. Ook onze winkels zijn on-line met SAP gekoppeld. Door de groei van de Harense Smid en de overname onlangs van 25 winkels van Megapool wordt het steeds belangrijker om ook het beheer van onze SAP systemen goed te regelen. Wij hebben voor Ctac gekozen vanwege haar zeer complete aanbod van dienstverlening op het gebied van beheer van SAP systemen. Tevens was Ctac bereid het beheer voor ons uit te voeren op basis van resultaatverplichting. Daarnaast was de snelheid van handelen, de kennis van zaken en het track record van Ctac op het gebied van SAP beheer doorslaggevend. De beslissing voor Ctac is voor de Harense Smid heel belangrijk omdat het een langdurige overeenkomst betreft voor het beheer van onze meest kritische bedrijfsprocessen.'

/ / / / / / / / / /

Profiel Ctac

Ctac is een ICT-dienstverlener gespecialiseerd in SAP-oplossingen. Activiteiten bestaan uit implementatie van SAP systemen, optimalisaties van bestaande SAP systemen en beheer van SAP systemen. De onderneming is SAP Service Partner en de grootste SAP-reseller in Nederland voor middelgrote ondernemingen. Tot de klantenkring van Ctac behoren meer dan 100 organisaties in handel, industrie, retail, zakelijke dienstverlening, (semi-) overheid en universiteiten. Ctac had per 31 december 2003 113 medewerkers in dienst. De onderneming is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Ctac is genoteerd aan de Officiële Markt van Euronext Amsterdam en is opgenomen in het Next Economy segment van Euronext.

Profiel de Harense Smid
De Harense Smid is een 176 jaar oud familiebedrijf uit het Brabantse Oss. De onderneming mag sinds kort het predikaat bij Koninklijke Beschikking "Hofleverancier" voeren en heeft 58 vestigingen. De formule van de Harense Smid onderscheidt zich van andere consumenten-electronicaketens door een klantvriendelijke benadering en een pro-actief servicebeleid. Bovendien heeft de Harense Smid als een van de weinige electronicaketens in Nederland een volledige eigen technische dienst. De Harense Smid is onlangs uitgebreid in het nieuws gekomen door de overname van de winkels van Megapool. Met deze overname heeft de Harense Smid haar dienstverlening aanzienlijk uitgebreid.



C/TAC