XS4ALL


BEELDEN OLYMPISCHE SPELEN OOK VOOR XS4ALL-ABONNEES TOEGANKELIJK

16 Augustus 2004

De beelden van de Olympische Spelen via het KPN Breedbandportal zijn nu ook toegankelijk voor XS4ALL-abonnees met een ADSL Lite, Basic of Fast verbinding(*). De site is bereikbaar via
http://olympics.breedbandportal.kpn.com

Om toegang te verkrijgen dient u zich akkoord te verklaren met een aantal aanvullende voorwaarden, die XS4ALL en KPN overeengekomen zijn, waardoor KPN is staat is om de website te laten vaststellen dat u daadwerkelijk een ADSL verbinding via KPN heeft. De aanvullende voorwaarden vindt u op de speciale Olympische Spelen website van KPN.

Bij XS4ALL geldt voor ADSL Lite, Basic en Fast geen datalimiet, maar een Fair Use Policy. Kijken naar deze beelden valt hier binnen. U kunt via XS4ALL daardoor onbeperkt de beelden bekijken.

Let op: om de beelden te kunnen bekijken kan het zijn dat u opnieuw moet inloggen met uw ADSL verbinding. U doet dat door uw ADSL-modem uit te schakelen en enige minuten later weer in te schakelen.

(*) ADSL Start heeft onvoldoende capaciteit voor de beelden en omdat KPN kijken voorbehoud voor gebruikers van ADSL van KPN, wordt ADSL Power niet ondersteund.