Politie Zeeland


O-8317-2004 Getuigenoproep Gevaarlijk Verkeersgedrag Bruinisse

De politie is op zoek naar weggebruikers die vanmiddag omstreeks 17.20 uur op de N59 tussen de Grevelingendam en Ouwerkerk hebben gereden.
Het gaat de politie dan voornamelijk om de weggebruikers die moesten remmen en misschien de berm in moesten sturen doordat de bestuurder van een donkergekleurde bestelauto met donkergetinte ramen zich schuldig maakte aan zeer onverantwoord en gevaarlijk rijgedrag. Deze bestuurder reed rond dat tijdstip over de N59. Achter de auto hing een aanhangwagen. De man maakte zeer gevaarlijke inhaalmanoeuvres. Hij is, ter hoogte van het sluisje in Ouwerkerk door de politie aangehouden. De man, een 27-jarige man uit de gemeente Tholen, moest een blaastest ondergaan en hieruit bleek dat hij teveel had gedronken. Eventuele getuigen/benadeelden kunnen zich melden via 0900-8844, of bij de politie in Zierikzee.


O-8318-2004 Auto van de dijk, Oud Vossemeer

Vanmiddag rond 17.10 uur reed een 64-jarige automobiliste uit de gemeente Tholen over de Molendijk in Oud Vossemeer.
Zij raakte, door onbekende oorzaak, de macht over het stuur kwijt en reed de dijk af. Door dit, eenzijdige, ongeval raakte haar auto beschadigd. Persoonlijk letsel deed zich niet voor.

Z-8319-2004 Aanrijding Biervliet
Vanmiddag rond 17.00 uur heeft op de N61, ter hoogte van Biervliet, een aanrijding plaatsgevonden.
Omdat een 19-jarige automobilist uit Oss niet voldoende rechts hield op de weg kwam hij in aanraking met de auto van een 19-jarige man uit Oostburg, die hem tegemoet reed.
Beide auto's raakten beschadigd door de aanrijding.

Z-8320-2004 Handgemeen door claxonneren bij verkeerslicht
Een belgische personenauto stond vanmiddag rond 16.45 uur te wachten voor een groen verkeerslicht op de N61 ter hoogte van Sluiskil.
De automobilist die achter deze auto stond, een 40-jarige man uit de gemeente Sluis, duwde op zijn claxon om de man te waarschuwen dat het licht op groen stond.
De bestuurder van de Belgische auto stapte hierop uit zijn auto en liep naar de man uit de gemeente Sluis en gaf hem een stomp. Hierna liep de bestuurder weer terug naar zijn auto en reed weg. De man heeft geen verwondingen opgelopen door de stomp. Het kenteken van de auto is doorgegeven aan de politie en zij is op zoek naar de bestuurder van de Belgische auto.

O-8321-2004 Aanrijding Burgh Haamstede
Een 27-jarige automobilist uit Eelderwolde (Dr.) reed vanmiddag omstreeks 16.00 uur over de Kraaijensteinweg in Burgh Haamstede.
Hij moest plotseling remmen waardoor een achter hem rijdende 32-jarige automobilist uit Rijnsburg tegen zijn auto aan reed. Beide auto's raakten door de aanrijding beschadigd.