Gemeente Breukelen


Inspraakprocedures
Ga naar 17 aug t/m 13 sep: Paardenbakkenbeleid


Inspraakprocedures

Paardenbakkenbeleid

Er zijn paardenbakken die afbreuk doen aan de landschappelijke waarde van een gebied. De bestemmingsplannen bieden meestal hierover geen duidelijkheid over wat wel en niet mogelijk is. Daarom is er in regionaal verband een ontwerp-paardenbakkenbeleid opgesteld.

In het paardenbakkenbeleid zijn voorwaarden omtrent locatie, grootte, afstand tot derden, omheining, lichtmasten, bakvulling e.d. opgenomen. Daarnaast is er aandacht voor de handhaving.

Het concept projectplan paardenbakken ligt vanaf 17 augustus tot en met 13 september 2004 ter inzage bij de afdeling ROB, Dannestraat 3 in Breukelen. Gedurende deze periode kunnen ingezetenen en in de gemeente een belang hebbende natuurlijke en rechtspersonen schriftelijk zienswijzen indienen bij burgemeester en wethouders, Postbus 116, 3620 AC Breukelen.

Ook is het mogelijk om mondeling een zienswijze in te dienen. Dit kan op dinsdag 7 september 2004 om 16.00 uur in het gebouw van de afdeling ROB, Dannestraat 3 in Breukelen.

Na afloop van de inspraakprocedure zal zonodig met inachtname van de ingediende zienswijzen tot vaststelling worden overgegaan.