Ingezonden persbericht


Zilveren Kruis en Groene Land naar Veritate Company voor e-mail marketing

Zorgverzekeraars en e-mail specialist tekenen meerjarige overeenkomst

Amsterdam, dinsdag 17 augustus 2004 - Zorgverzekeraars Zilveren Kruis en Groene Land Achmea hebben met e-mail marketing specialist Veritate Company een meerjarige samenwerkingsovereenkomst getekend. De overeenkomst behelst alle e-mail marketing activiteiten die Zilveren Kruis en Groene Land ondernemen. De verzekeraars schakelden Veritate in als sparringpartner voor de e-marketing strategie en de conceptuele uitwerking daarvan. Voor de uitvoering van de e-mail campagnes en e-mail nieuwsbrieven zal gebruik worden gemaakt van VeritateMail, het softwarepakket van Veritate Company. De samenwerking gaat van start met een maandelijks loyaliteitsmagazine voor 40.000 abonnees van Zilveren Kruis.

Jan Willem des Tombe, CEO van Veritate Company: "Alweer een prachtig account voor Veritate Company. We zijn erg enthousiast over de overeenkomst met Zilveren Kruis en Groene Land Achmea en zien veel potentieel in deze samenwerking. Ook de motivering van de keuze voor Veritate Company is wat ons betreft perfect. Onze kennis van en ervaring met het medium gaf de doorslag, en terecht. Door het grote aantal opdrachtgevers en praktijkcases die we in huis hebben kunnen we Zilveren Kruis en Groene Land helpen een winnende strategie te formuleren. Vervolgens is de executie in goede handen met VeritateMail, onze e-mail marketing software suite. Daarmee versturen we inmiddels meer dan 200 miljoen e-mails per jaar. Dus ook aan de fulfillment kant zijn we een robuuste partner".

Over Veritate Company
Veritate Company, opgericht in 2000, is marktleider in Nederland in het doelgericht versturen van grote aantallen (commerciële) e-mailberichten. Veritate Company levert daartoe de eigen software VeritateMail en ook strategisch advies en ondersteuning in het ontwerpen en verzenden van e-mailnieuwsbrieven en -campagnes. Daarnaast helpt Veritate Company haar opdrachtgevers bij het ontwikkelen van maatwerk softwareoplossingen op het gebied van e-mailmarketing, e-mailpublishing en e-crm. Opdrachtgevers van Veritate Company zijn onder meer ANP, Achmea, @HOME, Alex, BNR Nieuwsradio, Consumentenbond, Digitenne, Essent, Fortis Bank, Greenpeace, Kluwer, KNVB, KPN, OHRA, OTTO, Malmberg, Rabobank, Rai Amsterdam, Reed Business Information, Telegraaf, Thomas Cook en Van der Valk. Check www.veritate.com voor meer informatie over Veritate Company.