Ingezonden persbericht


Micro Focus brengt 64-bit COBOL-omgeving naar IBM Linux-server

Hoofddorp, 17 augustus 2004 - Micro Focus International heeft zijn succesvolle 64-bit COBOL ontwikkel- en deployment-omgeving Server Express geschikt gemaakt voor IBM eServer p5-systemen die draaien op Linux. Micro Focus Server Express is gebaseerd op de nieuwste COBOL ontwikkel- en deployment-technologie van Micro Focus en biedt bedrijven maximale prestaties voor het bouwen en migreren van bedrijfskritische applicaties. Door samen met IBM te werken aan de ontwikkeling van deze end-to-end-omgeving, kunnen klanten hoogwaardige legacy-applicaties gebruiken, die de hoogst denkbare prestaties leveren. Hiermee zijn zij in staat kosten te verlagen en de flexibiliteit te verhogen.

Server Express is de hoogwaardige ontwikkel- en deployment-omgeving die de productiviteit maximaliseert en de schaalbaarheid van Linux- en UNIX COBOL-applicaties verhoogt. Door COBOL te integreren met Java, XML en webservices, verhoogt Server Express de flexibiliteit van bedrijven en worden kosten gereduceerd.

"Met Micro Focus Server Express voor p5 Linux helpen we klanten die nieuwe applicaties willen bouwen en bestaande applicaties willen migreren naar moderne IBM-platformen, met hogere prestaties", zegt Tony Hill, CEO van Micro Focus. "We zullen ons partnerschap met IBM blijven uitbreiden en onze vooraanstaande marktpositie verder versterken, waarbij we ons specifiek richten op onze gezamenlijke klanten."

Over Micro Focus
Micro Focus is leverancier van ontwikkel- en deployment-software die legacy-applicaties naar moderne platforms brengt. Micro Focus helpt bedrijven de waarde van hun legacy te ontsluiten door hergebruik van deze bedrijfskritische middelen met .NET, Java, XML en webservices. Dit resulteert in lagere kosten, verhoogde flexibiliteit en minimale risico's. Micro Focus is in 1976 opgericht en is wereldwijd actief met hoofdkantoren in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Japan.

Ingezonden persbericht