Gemeente Hengelo

Zwavertsweg, Staringstraat en Reviusstraat krijgen geluidsreducerend asfalt

Met ingang van dinsdag 17 augustus vinden werkzaamheden plaats aan de Zwavertsweg, de Staringstraat en de Reviusstraat (vanaf de Slauerhoffstraat tot de Laan van Driene, exclusief de rotonde P.C. Hooftlaan en aan de P.C. Hooftlaan (vanaf de Laan van Driene tot de rotonde Staringstraat). Op deze wegen wordt een nieuwe laag asfalt aangebracht. Het betreft een geluidsarme deklaag van asfalt, ook wel "geluidsreducerend asfalt" genoemd. "Geluidsredu-cerend asfalt" betekent dat het geluid met 4 decibel afneemt ten opzichte van het huidige asfalt.

Reviusstraat/Staringstraat

Dinsdag 17 augustus om 07.00 uur beginnen de werkzaamheden aan de Revius-straat/Staringstraat vanaf de Laan van Driene tot de rotonde. Voor het doorgaande verkeer wordt de weg tussen de Laan van Driene en de P.C. Hooftlaan volledig afgesloten Aanwonenden kunnen dan kun percelen nog wel met de auto bereiken. Op woensdag 1 en donderdag 2 september wordt het nieuwe asfalt aangebracht. Op deze dagen wordt de weg voor alle verkeer afgesloten.

P.C. Hooftlaan

In de week van maandag 6 tot en met vrijdag 10 september wordt het asfalt aangebracht op de P.C. Hooftlaan. In deze week wordt de weg tussen de Laan van Driene en de rotonde voor het doorgaande verkeer afgesloten. Het tankstation blijft wel bereikbaar.

Zwavertsweg/Staringstraat

Op maandag 13 september om 07.00 uur beginnen de werkzaamheden op de Zwavertsweg/Staringstraat vanaf de Slauerhoffstraat tot aan de rotonde. Voor het doorgaande verkeer wordt de weg tussen de Slauerhoffstraat en de P.C. Hooftlaan
Aanwonenden kunnen hun percelen nog wel met de auto bereiken. Ook het winkelcentrum Groot Driene blijft bereikbaar. De route naar het winkelcentrum wordt met borden aangegeven. Op woensdag 22 en donderdag 23 september wordt de nieuwe asfaltlaag aangebracht. Op deze dagen wordt dit weggedeelte voor alle verkeer afgesloten.

Geen gerelateerde pagina's