Provincie Limburg

Droomwens Milian gaat in vervulling: één dag miljonair! Op dinsdag 17 augustus aanstaande gaat de droomwens van de tienjarige

Milian in vervulling. Hij is dan één dag miljonair. Tijdens deze dag bezoekt hij ook het Gouvernement. Gedeputeerde Odile Wolfs ontvangt Milian hier s middags. De Doe Een Wens Stichting Nederland heeft de hele dag georganiseerd en ervoor gezorgd dat deze heel bijzondere wens van Milian in vervulling kan gaan.

Samen met zijn ouders, zijn zusje, zijn allerbeste vriendje en nog enkele voor Milian belangrijke personen ervaart hij dinsdag hoe het dagelijkse leven van een echte miljonair er uitziet. Veel reizen, zakelijke besprekingen voeren, lunchen, ontspannen en dineren; het hoort er allemaal bij! Na een enerverende dag zal Milian dinsdag rond 16.00 uur op het luxejacht De Galei arriveren in de Maastrichtse jachthaven Pietersplas. Van daaruit zal hij per limousine snel vervoerd worden naar het Gouvernement, waar hij door gedeputeerde Odile Wolfs wordt ontvangen. Zij neemt de honneurs waar voor Gouverneur Van Voorst tot Voorst die momenteel in het buitenland verblijft. Het strak geregisseerde programma dwingt de jonge miljonair om de tijd in de gaten te houden, want rond 18.00 uur is er namelijk alweer een volgende afspraak voor hem gepland in Epen.

17-8-2004 10:02