Politie Noord- en Oost Gelderland


. Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

. District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


17 augustus 2004


ZUTPHEN - Diefstal van kentekenplaat


Onbekenden hebben in het weekeinde van een aanhangwagen op het bedrijventerrein aan de Stoven een kentekenplaat gestolen. De kentekenplaat is voorzien van het kentekenplaat 23-WX-09.


BRUMMEN - Rotzooi bij opslagloods


Surveillerende politiemensen ontdekten dinsdagmorgen bij een opslagloods aan de Mercuriusweg een enorme troep. Vandalen hebben uit één van de containers dozen met sauzen als mosterd en ketchup gehaald en met de cupjes sauzen gegooid. Bovendien waren er verpakkingen met plastic bierglazen open getrokken. Kortom het was een enorme puinhoop. De eigenaar van het pand had al een schoonmaakploeg aan het werk gezet. De politie is op zoek naar de daders.


ZUTPHEN - Jongeman mishandeld


De politie stelt een onderzoek in naar een nog onbekende jongeman die maandagmiddag op de Spittaalstraat een 22-jarige inwoner van Zutphen heeft mishandeld en bedreigd. De Zutphenaar was onderweg naar de binnenstad toen de onbekende hem rond 12.00 uur omver duwde en in zijn zij beet. De jongeman is begin 20, heeft een licht getinte huid, zwart halflang haar en een sikje. Hij droeg een zilverkleurige bril, een T-shirt met vest en een wijdzittende broek, De kleuren van de kleding zijn onbekend. De politie vraag getuigen zich te melden.


VOORST - Gewond door val van scooter


Een 38-jarige man uit Voorst raakte in de nacht van maandag op dinsdag op de Rijksstraatweg gewond toen hij met zijn scooter onderuit ging. Het ongeval gebeurde rond 00.45 uur. Omdat de verwondingen in eerste instantie mee vielen bracht een getuige de man naar huis. Daar bleken de verwondingen toch erger te zijn. Het slachtoffer had onder meer een flinke wond aan zijn knie en diverse schaafwonden. Bovendien constateerde ambulancepersoneel dat de man vermoedelijk een sleutelbeenbreuk heeft. Hij werd voor behandeling naar het ziekenhuis vervoerd.


Einde berichten


Nadere informatie:


Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 52


---- --