DENOCARD

Denocard presenteert nieuwe website

Culemborg, 17 augustus 2004
Denocard, aanbieder van innovatieve oplossingen en diensten op het gebied van logistiek, documentenbeheer en cashmanagement, presenteert vandaag haar nieuwe website: www.denocard.nl.

Denocard is al geruime tijd geen paternosterfabrikant meer, maar kan tegenwoordig op een veel breder vlak oplossingen bieden. Voor de Industrial divisie betekent dat het gehele traject van logistiek advies tot en met de levering én implementatie van een zeer uitgebreid pakket logistieke systemen.
Ook voor de Document divisie is deze omschakeling gemaakt, van productleverancier tot aanbieder van volledige oplossingen op het gebied van documenten- en informatiebeheer. Ten derde verbreedt ook cashmanagement, het terrein van Denocard Jadrimex en Denocard Cash divisie, haar expertise. Naast losse producten biedt Cashmanagement complete, intelligente, op maat gemaakte systemen voor selfservice, geldbeheer, tracking & tracing en geldtelcentrales.

De oude website sloot niet langer aan bij de nieuwe positionering als system integrator, als aanbieder van totaaloplossingen. Voor Denocard was dit reden genoeg om de website volledig te vernieuwen. De website heeft niet alleen een nieuw uiterlijk gekregen, ook inhoudelijk is er het een en ander veranderd. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan gebruikersvriendelijkheid. Zo zijn er een zoekfunctie en een sitemap toegevoegd. Ook is de indeling overzichtelijker gemaakt, zodat de bezoeker met enkele muisklikken alle gewenste informatie kan bekijken.

Denocard en Denocard Jadrimex nodigen u graag uit om de nieuwe website te bezoeken!

Denocard biedt innovatieve oplossingen en diensten op het terrein van:
Interne logistiek: voor het opslaan, sorteren en transporteren van goederen. Orderpicking, identificatie, tracking en tracing, software. Productiviteitsverbetering, ruimtebesparing, foutreductie zijn slechts enkele voordelen.
Fysiek en digitaal informatiemanagement: Dynamische en statische document- en dossieropslagsystemen. Verkort doorlooptijden, voorkom zoeken en bespaar ruimte, of digitaliseer met behulp van onze slimme dossieroplossingen.
17)Cashmanagement (Denocard Jadrimex en Denocard): Geldverwerkende automaten en systemen voor selfservice, geldbeheer, tracking & tracing en geldtelcentrales.
18)Service: Onze gezamenlijke serviceorganisatie is in Nederland één van de omvangrijkste in zijn soort en staat borg voor snelle en uiterst adequate serviceverlening. Naast de eigen organisatie voeren wij ook werkzaamheden voor derden uit.
Meer informatie:
Ellen Fett
Marketing Coördinator

0345-547 554
e.fett@denocard.nl
www.denocard.nl

van bovenstaand bericht.

17 aug 04 12:50