Stadsdeel Geuzenveld/Slotermeer Amsterdam


Openlucht filmfestival aan de Sloterplas

Stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer organiseert dit jaar voor het eerst het West Beach Filmfestival. De hele maand september staat er in het water van de Sloterplas, bij het buitenterrein van het Sloterparkbad, een groot filmdoek opgesteld.

Elke vrijdag- en zaterdagavond in september zijn er films uit alle windstreken te zien. Wereldfilms in de open lucht dus! Bij slecht weer worden de films binnen, in het Sloterparkbad, gedraaid.

Programma
Het programma ziet er als volgt uit. Om meer te lezen over een film kunt u op de titel klikken.

03/9 Shouf Shouf Habibi (Albert Ter Heerdt, Nederland, 2004) 04/9 Monsoon Wedding (Mira Nair, India/Verenigde Staten/Frankrijk/Italië, 2001)

10/9 Madame Jeanette (Paula van der Oest, Nederland, 2003) 11/9 Hamam, Il bagno Turco (Ferzan Ozpetek, Italie/Spanje/Turkije, 1997)

17/9 Oesters van Nam Kee (Pollo de Pimentel, Nederland, 2002) 18/9 Hideous Kinky (Gillies MacKinnon, Groot-Brittannië/Marokko,1998)

24/9 Johan Cruijff, En un Momento Dado (Ramón Gieling, Nederland/Spanje, 2004)
25/9 Harem Suare (Ferzan Ozpetek, Italië/Frankrijk/Turkije, 1999)

Praktisch
Het festival vindt plaats op het buitenterrein van het Sloterparkbad. Toegang via het Sloterparkbad, President Allendelaan 3.

Bij slecht weer worden de films in het Sloterparkbad gedraaid. De films beginnen om 21.30 uur en de toegang is gratis. Kinderen tot 16 jaar onder begeleiding.

Meer informatie
Voor nadere details kunt u kontakt opnemen met mevrouw D. Porcelijn.

Bijlage(n):
Affiche West Beach Filmfestival (pdf-formaat)