Gemeente Neede

Bedankt voor de medewerking tijdens de 14e Nationale Jammarkt

De 14e Nationale Jammarkt, die afgelopen woensdag in het Needse centrum werd gehouden, is ondanks de regenachtige start weer een succes geworden. Velen hebben een bezoek gebracht aan het evenement. Onlosmakelijk verbonden aan de Jammarkt zijn ook: wegafzettingen, omleidingen en volle parkeerplaatsen. Het gemeentebestuur van Neede dankt in dit kader alle betrokken ondernemers en bewoners in het centrum voor hun medewerking en coulance.

de langste appelschil

De langste appelschil tijdens de jammarkt was 214 centimeter

Een bijzonder woord van dank gaat uit naar de EHBO, de politie, Temmink Geluid, het Seniorenorkest De Achterhoek, Brassband Oostenwind, Henk Landkroon, Leon van der Meer en Frankies Bistro; voor de presentatie van de jamkoningin: de Needse Winkelstand, Ondernemersvereniging Neede, Rabobank Neede e.o, Gaalman Mode, Davines kappers, Schuurman schoenen Haaksbergen, het Bloemenhoekje, Bewegingsstudio De Gaard, voor de demonstratie ambachtelijk jammaken: Historische Vereniging "Oud Noordijk" en de sponsors de Needse supermarkten en groenteboeren en voor de wedstrijden: Carolina Verhoeven van Culinair-historisch museum De Vleer en Frankies Bistro.

Als de meest creatieve Needse ondernemer is Bakker Stroet gekozen voor de origineelste bijdrage aan het jamthema. Hij had een jamdoolhof gemaakt. De mooiste kraam had Hebbesuit Bilthoven. Beiden kregen een picknickkoffer met jam en wijn. Namens de organisatie van de Nationale Jammarkt nogmaals van harte gefeliciteerd!
Berichttype Actueel
Trefwoorden Jam