BedrijfsautoRAI

17-08-2004

Atego 1218 bakwagen voor Bakkerij t Stoepje

Bakkerij t Stoepje is, sinds de oprichting 25 jaar geleden, uitgegroeid tot de grootste formule in brood, koek en banket op de markten in Nederland. Bakkerij t Stoepje werkt met ruim 900 franchisenemers die duidelijk herkenbaar op meer dan 900 markten staan.

Franchisenemer A&U Veldhuizen v.o.f. uit Eemdijk bezoekt wekelijks vier markten. s Morgens vroeg worden alle waren opgehaald in het centrale distributiecentrum van Bakkerij t Stoepje in Spakenburg. Hiervoor maakt mevrouw Veldhuizen naar volle tevredenheid gebruik van een Mercedes-Benz 1218 Atego, die is beletterd in de kenmerkende huisstijlkleuren van Bakkerij t Stoepje.

De Atego bleek voor dit specifieke werk de ideale oplossing te zijn. Zo is de ruime cabine speciaal voorzien van vier extra, RDW-goedgekeurde zitplaatsen en biedt de Atego voldoende laadruimte en laadvermogen. Hierdoor kunnen alle personeelsleden in één keer, samen met de lading naar de markt rijden. Bovendien is de Atego bijzonder overzichtelijk en makkelijk te manoeuvreren door de smalle stadskernen en de krappe straten met marktkramen.

Omdat er lange werkdagen worden gemaakt, speelt comfort en veiligheid een belangrijke rol. De cabine van de Atego 1218 van A&U Veldhuizen is daarom bijzonder compleet uitgerust met onder andere airco, een elektrisch pakket en een goede audio-installatie.

De officiële Mercedes-Benz dealer StergamPordon, met wie A&U Veldhuizen inmiddels een uitstekende relatie heeft opgebouwd, biedt daarbij optimale zekerheid. Middels een leasecontract via Mercedes-Benz CharterWay en een aantrekkelijk reparatie- en onderhoudscontract, zijn alle variabele kosten omgezet naar een vast, aantrekkelijk bedrag per maand. Hierdoor blijven financiële risicos tot het absolute minimum beperkt en is de betrouwbaarheid van de Atego optimaal.