Dienstenbond CNV

Uitnodiging Sociaal Plan Menzis
17-08-2004

Een maand geleden heeft u de definitieve tekst van het principe akkoord Sociaal Plan Menzis ontvangen. Daarbij heeft u een blanco stembiljet ontvangen waarmee u kunt aangeven of u al dan niet instemt met het bereikte akkoord. Inmiddels hebben wij een groot aantal ingevulde stemformulieren mogen ontvangen maar nog niet alle stemformulieren zijn binnen. Wij attenderen u erop dat de sluitingstermijn van de ledenraadpleging afloopt op 31 augustus a.s.

De inhoud van het bereikte principe akkoord is in beginsel duidelijk. Echter, als CNV Dienstenbond hebben we gemeend om een aantal bijeenkomsten te organiseren voor degenen die behoefte hebben aan extra toelichting. In onze vorige info hebben we u hiervan op de hoogte gesteld. De tijd en plaats van deze bijeenkomsten was een maand geleden nog niet definitief vastgesteld. De meeste medewerkers zijn inmiddels op de hoogte maar voor degene die vanwege vakantie niet bijgepraat is, volgen onderstaand de data, plaats en tijdstip waarop de bijeenkomsten plaatsvinden.


-maandag 23 augustus 2004 te Groningen in de bedrijfskantine, aanvang 16.30 uur


-dinsdag 24 augustus 2004 te Wageningen in de bedrijfskantine, aanvang 16.30 uur


-woensdag 25 augustus 2004 te Velp in de bedrijfskantine, aanvang 16.30 uur


-donderdag 26 augustus 2004 te Enschede in de bedrijfskantine, aanvang 16.30 uur

U kunt eventueel uw ingevulde stemformulier ook ter plekke overhandigen. Met de bestuurders van andere bonden is afgesproken dat deze elkaar waarnemen indien een van de bestuurders onverhoopt verhinderd is.

Tenslotte: als lid beslist u uiteindelijk of er wel of geen Sociaal Plan komt. Uw ongeorganiseerde collega begrijpt nu wellicht ook het nut van lidmaatschap. Niet alleen hebt u stemrecht maar ook juridische hulp bij een geschil met uw werkgever. Met als positieve afwijking op andere bonden, zijn u en uw gezinsleden via het lidmaatschap ook nog gratis verzekerd voor rechtshulp in de privé-sfeer Zo zijn er nog veel meer voordelen aan het lidmaatschap verbonden.
Voor meer informatie bestel een gratis informatiepakket via telefoonnummer (023)5651052.

Voor meer informatie over deze info kunt u mailen naar g.seffinga@cnvdibo.nl