Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Dekking noordzee 100.7 fm vergroot met zender doetinchem

Hilversum, 17 augustus 2004 - Vandaag is Noordzee 100.7 FM ook via een nieuw zender-opstelpunt in Doetinchem te beluisteren. Met het actief worden van deze zender heeft Noordzee 100.7 FM een belangrijk stuk FM-dekking erbij gekregen in de provincie Gelderland.

Met de herverdeling van de etherfrequenties op 1 juli van het vorige jaar kreeg Noordzee 100.7 FM ook een zender voor de regio Doetinchem. Aangezien er nog geen geschikt opstelpunt was gevonden inclusief de benodigde vergunningen, heeft dit zo lang geduurd. Uiteraard blijft het radiostation streven naar een volledige landelijke dekking, bijvoorbeeld in de provincie Limburg kan men Noordzee 100.7 FM nog steeds alleen via de kabel ontvangen.

Directeur Erik de Zwart: "Ook nu blijkt weer dat er dus nog ruimte is om er voor te zorgen dat steeds meer mensen naar Noordzee 100.7 FM kunnen luisteren. We hebben nog diverse andere verzoeken liggen bij de overheid om de dekking te verbeteren maar waarom moet dat nu steeds zo lang op zich laten wachten? Me dunkt dat de commerciële radiostations genoeg geld betalen aan diezelfde overheid!"

Noordzee 100.7 FM is het radiostation dat zich richt op de jong volwassen luisteraar. Gordon, Menno Barreveld, Sjaak Bral, Colin Banks, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Albert Verlinde en de muziek die je kent hoor je alleen op Noordzee 100.7 FM.

Noordzee 100.7 FM is in bijna heel Nederland te ontvangen via 100.7 FM, maar in Noord-Nederland via 100.4 FM. Daarnaast is Noordzee 100.7 FM overal in Nederland te ontvangen via de kabel en via Digitenne.

Kijk voor meer informatie op www.noordzeefm.nl. Noordzee 100.7 FM is onderdeel van Talpa Radio International.

//// EINDE PERSBERICHT ////

Noot voor de redactie,