Rotterdam Airport

Marok'Kans

Inschrijving gesloten

Inschrijving Marok'Kans gesloten

Na een zorgvuldige selectieperiode, waarin zeer veel mensen op gesprek zijn geweest bij de vierkoppige selectiecommissie is de keus gemaakt. 18 mensen zullen met ingang van 27 augustus 5 weken deelnemen aan Marok'Kans. Volgens standaard voorschriften voor medewerkers op Rotterdam Airport maakt een AIVD onderzoek alsmede een platform veiligheidsexamen nog onderdeel uit van de procedure.

Nu de namen van de deelnemers bekend zijn is er voor alle deelnemers een pasaanvraag gedaan voor een luchthavenpas. Dit betekent dat alle informatie naar de AIVD gestuurd is, alwaar een veiligheidsonderzoek plaatsvindt.

De deelnemers zullen op vrijdag 27 augustus tijdens een introductiedag voor het eerst als groep op Rotterdam Airport verwelkomd worden. Tijdens deze dag wordt het programma aan de deelnemers uitgelegd en wordt de door Rotterdam Airport beschikbaar gestelde werkkleding, schoenen en gehoorbescherming uitgereikt. Bovendien zal tijdens deze dag ook pers onze gast zijn. Voor nadere informatie, vragen of suggesties met betrekking tot Marok'Kans staat het e-mail adres marrokkans@rotterdam-airport.nl open.

Ondersteunende en deelnemende partijen "Marok'Kans" is een initiatief van Rotterdam Airport BV en de Economic Development Board Rotterdam (EDBR) met dank aan Schiphol Group, Transavia Airlines/Basiq Air, Aviapartner, Hudson, Nederlandse Vereniging van Luchthavens, European Regions Airline Association, Erasmus, KLM cityhopper, Deelgemeente Overschie, Ambassade Koninkrijk Marokko, Koninklijke Marechausee brigade Rotterdam Airport, MHIR, Office National Des Aéroports, VLM Airlines, RIP BV, van de Kooij BV, de heren Van Vollenhoven, Benallou, Dfailieu en Lemhaouli, RET e.v.a.