Ingezonden persbericht

Marcel Visser, Internet Marketing Consultant

NAARDEN, 20040816 -- Bij WSI Webexperts is Marcel Visser aangetreden als zelfstandig Internet Marketing Consultant. In deze nieuwe functie is Visser onder meer verantwoordelijk voor de marketing en het ontwikkelen van nieuwe kanalen. Belangrijke speerpunten zijn het verhogen van de penetratie in de markt van zoekmachine optimalisatie en Internet marketing oplossingen binnen de distributie en financiële markt. Dit is als één van de belangrijkste groeimarkten binnen WSI gedefinieerd. Tevens zal de lancering van nieuwe producten en het ontwikkelen van nieuwe product-markt-combinaties in de Nederland onder zijn verantwoordelijkheid vallen.


In het verleden heeft Visser zich bewezen in de IT-sector, met name in het opbouwen van nieuwe kanalen voor ondermeer Intel, Axis en ontwikkelen van nieuwe markten voor D-link in de Benelux.

WSI Webexperts behoort bij de meest toonaangevende Internet Service Organisaties en is het snelst groeiende Consultancy Netwerk ter wereld. Met meer dan 700 partners in 85 landen rond de wereld levert WSI per jaar duizenden e-business oplossingen aan het MKB.

Een WSI Internet oplossing is meer dan een website. Het omvat vele diensten; van consultancy, ontwerp, ontwikkeling, hosting en training tot marketing support. Een WSI Internet oplossing is een pakket -op maat gemaakte- diensten die aansluiten op de unieke eisen van een onderneming en een goed rendement op de investering waarborgen.

Door het toepassen van WSI's Modular Development Technology(MDT), zijn wij in staat geavanceerde applicaties te leveren met een korte ontwikkeltijd en bewezen functionaliteit. Onze ontwikkelcentra rond de wereld maken gebruik van het code depot dat in de afgelopen jaren is opgebouwd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met myra.schmidt@wsiwebexperts.nl
of bellen met 035 - 678 1599. Kijk voor meer informatie op www.wsiwebexperts.nl




Ingezonden persbericht