Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Couturekrant In De Prijzen

AMSTERDAM De Couturekrant, de enige site die zich richt op de couturiers en de Nederlandse couturewereld, is onderscheiden met de Gouden Award.

Deze erkenning kreeg de redactie van www.couturekrant.nl van de Nationale Websitekeuring. In het keuringsrapport is te lezen dat de website maar liefst 4 keer een 9 heeft behaald. Voor de lay-out, de inhoud, het scriptgebruik en het kleurgebruik en de afbeeldingen.

De onafhankelijke keurder complimenteerde kort maar krachtig in het keuringsrapport met de woorden Goed gedaan. Eindredactrice Ph. Baruch zegt desgevraagd: Ik ben zeer verrast. Het verheugt mij deze Gouden Award in ontvangst te mogen nemen.

Zowel de regelmatig terugkerende hoge aantallen bezoekers aan de Couturekrant als deze Bijzonder Erkenning onderstrepen dat de Couturekrant op internet zeer wordt gewaardeerd. De Couturekrant is zeker belangrijk als informatief medium voor allen die zich graag via internet snel op de hoogte willen laten houden van de Nederlandse couture en mode en wat er verder zoal in dit speciale wereldje speelt.

Het verheugt allen die meewerken aan De Couturekrant dan ook bijzonder dat de redactionele spirit en het speciale concept van de Couturekrant door velen dagelijks met zoveel interesse wordt gevolgd en kennelijk ook gewaardeerd.

Alleen door dit enthousiasme en een positieve invalshoek zorgt De Couturekrant voor een frisse bries in medialand. Essentieel voor dit succes is natuurlijk vooral het grote enthousiasme en de creativiteit van al die couturiers en modemensen zoals ook de welwillende medewerking van tal van bevriende mannequins en modellen. En de journalisten, columnisten, tekenaars, fotografen en de onvermoeibare P.R.officials en alle andere positief ingestelde mensen die ieder op een eigen bijzondere professionele manier steeds weer bereid zijn De Couturekrant te verrijken.

NOOT AAN DE REDACTIE:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Phia Baruch, hoofdredacteur, telefoonnummer 020-6121964