Stadsdeel Amsterdam-Noord

Zomerprogramma Buurtwerk Noord

Gezinsuitstapjes

*

Six Flags Holland

*

Vrouwenverwendag

*

Verrassende Fietstocht door Tuindorp-Oostzaan & Banne
---

Gezinsuitstapjes

De hele zomer vinden er elke woensdag verrassende Gezinsuitstapjes plaats. Deze Gezinsuitstapjes zijn speciaal bestemd voor gezinnen met kinderen. Tijdens de Gezinsuitstapjes bent u zelf verantwoordelijk voor uw kind(eren). Kinderen tot 3 jaar betalen alleen een stoelprijs ad 7,50. Vervoer en entree zijn bij de prijs inbegrepen, consumpties en andere uitgaven van persoonlijke aard zijn voor eigen rekening.

Woensdag 18 augustus

Six Flags Holland

Zodra u door de poorten van Six Flags Holland stapt, waant u zich in een andere wereld. Een wereld waar niemand minder dan Bugs Bunny en zijn Looney Tunesvrienden u welkom heten. Six Flags Holland is Europas nieuwste en meest spectaculaire themapark. Wie durft in de hypercoaster Goliath. Ook de andere achtbanen zijn superspannend. De vele attracties bezorgen iedereen een dag vol eindeloos en tijdloos plezier.

Vertrek: 09.00 uur, terugkomst: 21.00 uur. Opstapplaats buurtcentrum t Zwanenmeer.

Kosten volwassenen 30,00 (Stadspas 27,50), kinderen t/m 12 jaar 25,00

Dinsdag 17 augustus

Vrouwenverwendag

Laat je lekker verwennen tijdens Vrouwenverwendag. Want om u eens echt te laten verwennen hoeft u niet naar een Beautyfarm, maar u kunt gewoon terecht in t Zwanenmeer. Alle vrouwen zijn, met eventuele dochters t/m 12 jaar, van harte welkom. De dag start met een informatiemarkt. U kunt zich laten informeren en zich inschrijven voor de middagactiviteiten. Zoals advies, cq een korte behandeling van een schoonheidsspecialiste, een nagelstyliste, kapster of masseur. Tussen de middag wordt een echte verwenlunch geserveerd. Bij mooi weer op het prachtige terras. Na afloop ontvangt u als verrassing krijgt u een leuke attentie mee.

Buurtcentrum t Zwanenmeer, van 10.00 15.30 uur.

Kosten 17,50 meekomende dochters t/m 12 jaar 12,50.

^ terug naar boven

Landelijke fietstocht

Donderdag 19 augustus

Verrassende Fietstocht door Tuindorp-Oostzaan & Banne

Ontdek al fietsend bijzondere & onverwachte plekken in uw eigen stadsdeel. Onder leiding van gidsen van Stichting Historisch Centrum Amsterdam-Noord ontdekt u fraaie architectuur, natuur en geschiedenis van unieke delen van Amsterdam-Noord. Plekken en gebouwen die in het dagelijkse leven nauwelijks opvallen, maar die als u er op gewezen wordt het bekijken meer dan waard zijn. Dit keer staan Tuindorp-Oostzaan en de Banne op het programma; 2 bijzondere buurten, met elk hun eigenheid en geschiedenis. De fietstocht start met koffie en taart in buurtcentrum de Evenaar en eindigt met een hapje en een drankje in de Rietwijker. Tussen de middag wordt gepauzeerd met een lunch in de Evenaar.

Vertrek: buurtcentrum de Evenaar, van 10.30 - 16.30 uur, kosten 12,50.

Voor informatie en aanmelding kunt u uitsluitend op maandag en dinsdag van 10.00 12.00 uur terecht in buurtcentrum t Zwanenmeer, Beemsterstraat 491, 1024 BE Amsterdam, telefoon 020 636 73 34