Stad Utrecht, 11.15 uur

Utrecht 18-08-2004 - Nieuwsberichten Stad Utrecht

Winkeldieven aangehouden

UTRECHT Op dinsdagmiddag kreeg de politie een melding om naar de Lange Elisabethstraat te gaan in verband met een winkeldiefstal.

Omstreeks 14.15 uur heeft de politie een 23-jarige vrouw uit Utrecht aangehouden. Zij had een kledingsstuk gestolen van ongeveer 40,-. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt.

UTRECHT Op dinsdagmiddag heeft de politie een man aangehouden voor winkeldiefstal.

Omstreeks 14.45 uur kreeg de politie de melding om naar de Vondellaan te gaan. De agenten konden daar een 28-jarige man uit Utrecht aanhouden, omdat hij verschillende artikelen in zijn tas had gestopt en deze niet had afgerekend. De man kreeg een boete, die hij ook gelijk betaald heeft.

Snelheidscontrole

UTRECHT Dinsdagmorgen controleerde de politie van 9.30 tot 12.00 uur op de Atoomweg de snelheid van 784 voertuigen. In totaal reed 38% van de bestuurders (297) sneller dan de limiet van 50 km/uur. De bestuurder met de meeste haast reed 114 km/uur.

Onder invloed

UTRECHT Op dinsdagavond heeft de politie een man aangehouden voor het rijden onder invloed.

Omstreeks 22.10 werd een 40-jarige man uit Tilburg aangehouden, omdat hij geen gordel droeg en de aangegeven rijrichting op de Voorstraat negeerde. De man werd staande gehouden op de Nobelstraat. De agenten roken een alcohollucht, waardoor de man een blaastest moest ondergaan. Hij blies een F wat betekent dat je te veel gedronken hebt. Op het politiebureau wees de ademanalyse 510 ug/l uit. Hij kreeg een rijverbod van vijf uur en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

UTRECHT Op dinsdagavond heeft de politie een automobilist aangehouden voor het rijden onder invloed.

Omstreeks 23.30 uur werd een 36-jarige man uit Utrecht aangehouden op de Brailledreef. Hij rook sterk naar alcohol en moest een blaastest ondergaan. Hieruit bleek dat hij te veel gedronken had. Op het bureau wees de ademanalyse 535 ug/l uit wat betekent dat hij een rijverbod kreeg van vijf uur. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

UTRECHT In de nacht van dinsdag op woensdag heeft de politie een man aangehouden voor het rijden onder invloed.

Omstreeks 03.40 uur werd een 41-jarige man uit Arnhem aangehouden op de Croeselaan. De Arnhememmer moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij te veel gedronken had. Op het politiebureau wees de ademanalyse 590 ug/l. Hij kreeg een rijverbod van zes uur en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.