VODAFONE
http://www.vodafone.nl

In het stadion van Athene met Vodafone live!

Maastricht, 18 augustus 2004 - De Spelen zijn begonnen: van 13 tot en met 29 augustus strijden de beste atleten ter wereld voor een gouden, zilveren en bronzen medaille. Spektakel gegarandeerd - maar wat als je moeten werken of onderweg bent als de medailles worden gewonnen? Met deze vraag hoeven Vodafone klanten zich niet bezig te houden. De Vodafone 'Athene live!' MMS en SMS dienst stuurt alle informatie over uitslagen, medailles en records direct naar de mobiele telefoon.

Medaille-nieuws op mega-sprint snelheid

Als Nederlandse atleten een medaille winnen, krijgen Vodafone klanten die zich aangemeld hebben voor de Olympische dienst, direct een bericht op hun mobiele telefoon. Deze speciale berichten worden ook verstuurd als een wereldrecord wordt gebroken. Ook ontvangen Vodafone klanten via SMS een samenvatting van de uitslagen van de diverse Olympische disciplines. Klanten die MMS kunnen ontvangen zien ook foto's van de wedstrijden en de medaille ceremonies.

De 'Athene live!' diensten zijn beschikbaar tijdens de Zomerspelen tot en met 29 augustus a.s. Vodafone klanten kunnen zich aanmelden voor de 'Athene live!' dienst via Vodafone live! of ze kunnen een SMS sturen naar het nummer 4777 met de tekst 'OS MMS VOD AAN' (voor de MMS informatie dienst) of 'OS NWS VOD AAN' (voor de SMS informatie dienst).

/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /

Vodafone Libertel N.V.

Vodafone is een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld met 139,2 miljoen klanten in vijf continenten. De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 26 landen. Daarnaast heeft zij een samenwerkingsverband met netwerken in 13 landen.