Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Rotterdamse makelaar vindt liefde van zijn leven

Noordzee 100.7 FM onthult naam nieuwe Bachelor

Hilversum, 18 augustus 2004 - De naam van de nieuwe Bachelor ligt op straat. Noordzee Showtime heeft de identiteit onthuld van de man die in september in het programma van Yorin de liefde van zijn leven hoopt te vinden. Het gaat om de 33-jarige makelaar Peter Paul Hollink uit Rotterdam.

Yorin wilde de naam van de vrijgezel geheim houden tot de start van het programma op maandag 6 september. Noordzee Showtime heeft de makelaar getraceerd. Na de onthulling in Showtime heeft presentator Winston Gerschtanowitz hem gebeld in het ochtendprogramma van Gordon.

Noordzee-luisteraars konden horen dat de Bachelor in Zuid Afrika de liefde van zijn leven inderdaad heeft gevonden. Hij heeft een keuze gemaakt uit 25 vrouwen, die zich voor het programma hadden aangemeld. De serie telt acht uitzendingen, die intussen allemaal zijn opgenomen.

"Ik heb er inderdaad een leuke dame aan overgehouden", antwoordde de makelaar toen Winston Gerschtanowitz hem vroeg of het gelukt was de liefde van zijn leven te vinden. Maar Peter Paul weigerde te vertellen of 'het nog aan' is.

Peter Paul Hollink is een donkerharige atletisch gebouwde man met blauwe ogen. Hij zou een grote aantrekkingskracht hebben op vrouwen. De programmamakers van Yorin hebben de Bachelor gecast in het Rotterdamse uitgaanscircuit. "Het was één groot avontuur om mee te doen aan dit programma. We hebben leuke dingen gedaan tijdens de opnamen in Zuid Afrika. Ik zou het zo weer over willen doen...", aldus de uitverkoren vrijgezel.

Noordzee 100.7 FM is het radiostation dat zich richt op de jong volwassen luisteraar. Gordon, Sjaak Bral, Colin Banks, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Albert Verlinde en de muziek die je kent hoor je alleen op Noordzee 100.7 FM.

Noordzee 100.7 FM is in bijna heel Nederland te ontvangen via 100.7 FM, maar in Noord-Nederland via 100.4 FM. Daarnaast is Noordzee 100.7 FM overal in Nederland te ontvangen via de kabel en via Digitenne.

Kijk voor meer informatie op www.noordzeefm.nl. Noordzee 100.7 FM is onderdeel van Talpa Radio International.

//// EINDE PERSBERICHT ////

Noot voor de redactie,