PIXELBROKER.NL



PERSBERICHT

Nieuwegein, augustus 2004

Grote verschillen in prijs en kwaliteit afdrukken digitale foto s

Net op tijd voor de aankomende stroom vakantiefoto s is op internet de Nederlandse site Pixelbroker.nl online gegaan. Wie nu wil weten waar de digitaal gemaakte vakantiefoto s het voordeligst kunnen worden afgedrukt, surft even naar deze unieke internetdienst. Daar is met één oogopslag te zien waar het afdrukken en de verwerking tot foto-fun producten het voordeligst is.

Pixelbroker.nl. is een gloednieuwe portal waar met een snelle calculator de prijzen worden vergeleken van de diverse aanbieders van online printservices. De calculator vergelijkt niet alleen de prijzen van vrijwel alle formaten afdrukken, maar ook die van foto-fun producten als T-shirts, mokken, beertjes, BBQ-schorten, puzzels enzovoort. Wat direct opvalt is dat de uiteindelijke kosten voor het laten afdrukken van digitale foto s onderling aanzienlijk verschillen.

Naast prijsvergelijking kan de bezoeker van deze gebruiksvriendelijke site ook zijn waardering voor een bepaalde aanbieder geven. Goedkeuring of afkeuring komen bij elkaar in een rubriek waarin de gemiddelde waardering met één oogopslag kan worden afgelezen.

Bijzonder aan deze site is het hoge doe-het-zelfgehalte. De online printservices kunnen - zonder dat dat iets kost - zelf de prijzen en aanbiedingen invoeren. De bezoeker kan via het forum onder meer vragen stellen, discussies opzetten, foto s door anderen laten beoordelen of een opiniepeiling invoeren.

Pixelbroker.nl is een onafhankelijke website die in licentie wordt vervaardigd door PixelWorks, Nieuwegein.