Politie Twente

Nagekomen persbericht Politie Twente van 18 augustus 2004

Mishandeling

Man wordt mishandeld en wordt met nog onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht; politie zoekt getuigen

Almelo

Op dinsdagavond 17 augustus is een 42-jarige man uit Almelo omstreeks 20.00 uur door twee mannen zwaar mishandeld in een leegstaande villa aan de Bornsestraat te Almelo, gelegen tussen de kruising met de Weggelerstraat en de Van Rechteren Limpurgsingel. Deze villa was het laatst in gebruik als kantoorpand. Daarvoor was de villa in gebruik als aula Vredenhof. Bij inwoners van Almelo staat het pand ook bekend als Huize Friso.

Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht, alwaar hij werd opgenomen.

De daders hebben mogelijk gebruik gemaakt van een vaal rode auto, die iets verderop aan de Bornsestraat, in de richting van het centrum, geparkeerd heeft gestaan. De daders worden omschreven als blanke, dan wel lichtgetinte mannen. Beide mannen worden omschreven als sportschooltypes. Een van de mannen is een forse, brede man van ongeveer 1.80 à 1.85 meter lang. Hij heeft kort donker haar en droeg een donker T-shirt. De tweede man heeft eveneens een fors postuur. Hij is iets kleiner dan de eerste man, heeft blond haar en droeg een blouse met lange mouwen.

De politie is bezig met een onderzoek en vraagt getuigen zich te melden. Zij worden verzocht contact op te nemen met de afdeling AJZ in Almelo via het nummer 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000 (04-102308)

Ageeth Doldersum: 053-4555588

---- --