Politie Drenthe

Woensdagmiddag

Emmen 18-08-2004

Politie vordert rijbewijs in
RUINEN De politie heeft woensdagmorgen het rijbewijs van een 21-jarige man uit Hoogeveen ingevorderd. Bij een snelheidscontrole op de N375, reed de man met een snelheid van 149 km. Hij mocht daar maar 80 km rijden. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Inbraken in autos
ODOORN - In de nacht van zondag op maandag werd er op verschillende plaatsen ingebroken in autos. Gestolen werd in de meeste gevallen de radioapparatuur. De daders kwamen in de auto door bewerken van portiersloten. De inbraken weren gepleegd in de Wolverlei (enkele malen), de Gentiaan, de Rusken en de Sleedoorn. In totaal werden 6 autos opengebroken. Niet uitgesloten wordt dat er nog meer inbraken hebben plaatsgevonden.

Diefstal gereedschap uit woning
PEIZE In de nacht van maandag op dinsdag werd uit een woning aan de Heideweg een hoeveelheid gereedschap gestolen. Dit betrof o.a. boormachines, zaagmachines, slijptollen en een paar schaafmachines. Van de in aanbouw zijnde woning werd een deur geforceerd. De totale schade is niet bekend.

Diefstal steigerpalen
BEILEN Aan het Smalbroek in Beilen zijn bij een slooppand 200 steigerpalen gestolen. Ook verdwenen 4 stalramen. Om deze te kunnen stelen werd een muur deels gesloopt. De diefstal heeft vermoedelijk plaatsgevonden in de nacht van vrijdag op zaterdag jl. De steigerpijpen vertegenwoordigen een aanzienlijke waarde.

Roel Hallink verzorgt de voorlichting voor Politie Drenthe tot donderdag
17.00 uur. Tel. 0591-662014 of 06-51 52 8156.
info@politie-drenthe.nl