Politie Noord-Holland-Noord

Den Helder & omgeving, woensdag 18 augustus

Den Helder 18-08-2004 - 15.30 uur

Inbraak in vakantiewoning: auto weg

Den Helder, dinsdag 17 augustus 2004.

In de middaguren is er ingebroken in een vakantiewoning aan de Van Foreestweg waarna een auto werd gestolen. De woning maakt deel uit van het park De Zandloper. Er was een raam opengebroken en uit de woning waren de autosleutels meegenomen. Deze werden gebruikt om de auto, die bij de bungalow stond, te stelen. Het gaat om een blauwe Volkswagen, type Sharan en voorzien van het Duitse kenteken RU-PU899.

Politie houdt man aan na huiselijk geweld

Den Helder, woensdag 18 augustus 2004.

Iets voor middernacht hebben agenten in de wijk Tuindorp een 25-jarige man uit Den Helder in zijn woning aangehouden nadat hij zijn vriendin had mishandeld. De vrouw werd geknepen en geslagen en hierover werd de politie ingelicht. De verdachte werd in verband met een verder onderzoek ingesloten.

Man klopt te hard op voordeur

De Koog, woensdag 18 augustus 2004.

Vannacht om 01.30 uur werd op de Kamperfoelieweg een 44-jarige man uit Mook aangehouden omdat hij een ruit van een voordeur van een hotel waar hij verbleef zou hebben vernield. Aan het bureau bleek dat de man de ruit niet opzettelijk had vernield maar gewoon te hard had geklopt. Hij zal de schade vergoeden en werd in vrijheid gesteld.