Ingezonden persbericht


Nieuwe website www.cruiser-racer.com gelanceerd

Bach Yachting Nederland heeft in samenwerking met haar kantoor in Barcelona een nieuwe website gelanceerd. De website is gericht op de sportieve zeiler die op zoek is naar sportieve kwaliteits zeiljachten.

Op www.cruiser-racer.com vindt men het grootste aanbod van alle cruiser-racer zeiljachten die binnen Europa te koop worden aangeboden. De site is overzichtelijk ingedeeld en de schepen worden uitgebreid omschreven en ondersteund met foto's. De website is exclusief bestemd voor cruiser-racer zeiljachten en is uitgevoerd in het Engels, Frans, Duits, Nederlands en Spaans.

Wie op zoek is naar een cruiser-racer moet zich vaak een weg banen door diverse websites die zeilschepen aanbieden welke niet binnen dit segment vallen. Daarbij moet de zoeker vaak geavanceerde zoekopdrachten uitvoeren en dan nog is het maar de vraag of er iets van zijn gading tussen zit. Nu is er dit jaar een unieke website gelanceerd die alleen maar cruiser-racer zeilschepen aanbiedt voor de sportieve zeiler.

"Met de nieuwe website springen we in op de groeiende populariteit van cruiser-racer zeiljachten. Middels deze website bieden wij een ruim aanbod van zeiljachten en bedekken zo de gehele Europese markt," aldus Jascha Bach van Bach Yachting.

De website is een uniek initiatief van Bach Yachting te Enkhuizen - verantwoordelijk voor de Noordeuropese regio - en Bach Yachting Barcelona - verantwoordelijk voor de Zuideuropese regio.

Bach Yachting is beëdigd jachtmakelaar en taxateur en Lid van de Nederlandse Bond van Makelaars. Bach Yachting is exclusief dealer van de Aiken 62, Salona 40, Salona 45, Sinergia 40, Bashford & Howison 36 en Stern 33.