Politie Hollands Midden

Postbus 4240 ( Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp ( Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326


Datum: 18 augustus 2004

(


Noordwijkerhout - Vrouw mishandeld (Rectificatie)

De politie is op zoek naar twee meisjes die op vrijdag 13 augustus rond 18.00 uur bij een bushalte aan de Maandagsewetering een 28-jarige vrouw uit Katwijk mishandelden. De meisjes hadden het daarbij gemunt op haar mobiele telefoon en geld. Toen zij dat niet snel genoeg kregen schopten en sloegen ze op haar in. De meisjes reden onverrichter zake weg toen een man naderde. De vrouw heeft zich in het LUMC laten onderzoeken voor het letsel wat zij opliep met name aan haar gezicht. Eerder berichtte de politie dat de daders twee jongens zouden zijn.


Oegstgeest - Bromfietser rijdt door na aanrijding

De politie is op zoek naar een bromfietser die woensdagmorgen 18 augustus rond 07.35 uur op het fietspad langs de Haarlemmertrekvaart er de oorzaak van was dat een 31-jarige vrouw met haar fiets ten val kwam. De vrouw liep daarbij schouderletsel op en werd overgebracht naar het LUMC. De bromfietser reed door. De vrouw kwam ten val op het moment dat de bromfietser haar inhaalde. Bij deze manoeuvre raakte hij de vrouw die vervolgens ten val kwam.


Leiden - Motorrijder loopt beenbreuk op

Een 23-jarige motorrijder uit Leiderdorp liep op woensdag 18 augustus rond 06.45 uur een beenbreuk op bij een aanrijding met een 33-jarige automobilist uit Ede. De man uit Ede reed vanaf de Plesmanlaan de Darwinweg om en verleende geen voorrang aan de motorrijder die vanuit tegengestelde richting naderde. De motorrijder werd overgebracht naar het LUMC.

Gouda - Politie houdt bekrasser van auto's aan
Een 61-jarige vrouw uit Gouda is kort na middernacht van woensdag 18 augustus op de Prunuslaan door de politie opgepakt nadat zij daar een auto van een 35-jarige bewoner van die laan met vermoedelijk een sleutel had bekrast. Rond middernacht sloeg de vrouw toe. Dit werd gezien door de eigenaar van de auto en een buurtbewoner. De politie die in de buurt was hield de vrouw vervolgens aan. Waarom de vrouw de auto bekraste is nog onduidelijk. De politie onderzoekt dit. Ook onderzoekt de politie en of de vrouw verantwoordelijk is voor eerdere vernielingen aan auto's. Sinds 1998 deden 42 gedupeerde autobezitters bij de politie aangifte van vernieling door bekrassing van hun auto op de Prunuslaan.


---------------------------------einde middagberichten ---------------------------------------------------


---

HET BUREAU COMMUNICATIE IS OP DONDERDAG 19 AUGUSTUS VANAF 10.00 UUR TOT ONGEVEER 13.00 UUR IN VERGADERING. DE PIKETFUNCTIONARIS IS VOOR DRINGENDE ZAKEN VOLGENS DE REGELING TE BEREIKEN.

---- --


Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326