Ingezonden persbericht

Comrade Yachts aanwezig met twee primeurs

Nieuws Hiswa te Water

LELYSTAD, 20040818 -- Comrade Yachts is aanwezig op de Hiswa te Water 2004 met een tweetal nieuwe kajuitzeiljachten. Het zijn de Comet 33 sport en de Comet 45 sport. Daarnaast zal Comrade Yachts op haar stand ook de andere schepen in de totale lijn van 20 typen onder de aandacht brengen.


De Comet 33 sport is een primeur op de Nederlandse markt en wordt exclusief geïmporteerd door Comrade Yachts. De Comet 33 is verkrijgbaar in twee basisuitvoeringen de cruisingversie en de sportversie. Het verschil tussen de twee uitvoeringen zit niet alleen in bijvoorbeeld de diepe loden kiel en de doorgestoken mast voor de sportversie maar ook de houtafwerking aan de binnenzijde verschilt in de twee uitvoeringen. De cruising versie is uitgevoerd in mahoniehout en de sportversie in Amerikaans kersen zoals alle andere schepen bij Comet zijn afgewerkt. De romp en opbouw van de Comet 33 sport en cruising zijn identiek. Waardoor ook de cruisinguitvoering een snelle cruiser/racer genoemd mag worden met uitstekende zeileigenschappen.


Ook de Comet 45 sport is een primeur voor Nederland. De Comet 45 sport is na haar introductie in oktober 2003 op de Genua Boatshow nu al een zeer groot verkoopsucces. De Comet 45 sport is de tweede in deze ontwerpcategorie na de Comet 51 sport, aan het einde van dit jaar komt daar de Comet 41 sport nog bij gevolgd door de Comet 60 sport en 73 sport in 2005. De ontwerper Vallicelli heeft met dit ontwerp een spectaculair schip weten te creeren. Snelheid en een fantastisch design komen op zeer natuurlijke wijze bij elkaar. De kajuitramen op dekniveau, de afgeronde kajuitopbouw in combinatie met de standaard open spiegel geven dit ontwerp een unieke uitstraling. De binnenafwerking met Amerikaans kersenhout is strak, luxe en kwalitatief zeer hoogwaardig.

Voor meer informatie over de kajuitzeiljachten van de Comar werf kunt u contact opnemen met Comrade Yachts. Zij zijn gevestigd in het Flevo Marina Trade Center in Lelystad en te bereiken onder telefoonnummer 0320 279868 of 06 29008383. Het e-mail en website-adres zijn respectievelijk info@comrade.nl en www.comrade.nl.



Ingezonden persbericht