Ingezonden persbericht


PERSBERICHT d.d. 6 augustus 2004

KinderTruuk extra attractie van De Bergen Wanroij

Groot tijdelijk speelparadijs en wervelende Fox Kids show

Op donderdag 19 augustus is Attractiespeeltuin De Bergen in Wanroij tijdelijk één attractie rijker. Op deze dag brengt de Kellogg's KinderTruuk vanaf 14.00 uur een bezoek aan het park. De KinderTruuk is een fantastisch speelparadijs voor kinderen van 3-12 jaar. Op het podium vindt ook ieder uur een wervelende Fox Kids show met een quiz en diverse behendigheidsspelen plaats. Hierbij zijn leuke prijzen te winnen. De KinderTruuk is een perfecte aanvulling op de grote speeltuin, het prachtige strandbad en de diverse attracties van De Bergen Wanroij.

Speelparadijs
De KinderTruuk is een fantastisch speelparadijs voor kinderen van 3-12 jaar. Voor de kleintjes van 3 tot 5 jaar is er een ballenbad met glijbaan. De kinderen vanaf 5 jaar kunnen zich uitleven in de geheel doorzichtige uit twee etages bestaande Truuk. Hierin kunnen de kinderen aan de slag met kruipbuizen, touwladders, tunnelnet en een glijbaan waarmee je uiteindelijk weer buiten komt. Er zijn ook verschillende computergames in de Truuk aanwezig.

Wervelende Fox Kids spelshow
Op het podium dat aan de KinderTruuk vastzit, wordt ieder uur een spelshow gespeeld. Presentatrice Annebet van der Heijden nodigt de kinderen uit om op het podium te komen. De spelshow bestaat uit verschillende behendigheidsspelen zoals bijvoorbeeld het stokkenvangspel, het vier-op-een-rij spel of een andere quizvorm. Hierbij zijn leuke prijzen te winnen. Tussen de shows kunnen de kinderen het speelparadijs in of naar de videowall kijken waar kinderfilms en bloopers te zien zijn.

Speelplezier
Een dagje in Attractiespeeltuin De Bergen in Wanroij staat garant voor veel speel- en strandplezier. Het park beschikt over één van de grootste speeltuinen van Nederland. Alle vormen van speelplezier zijn aanwezig: schommels, glijbanen, klimtorens en nog veel meer. Voor de allerjongste gasten zijn er speciale speeltoestellen. Bovendien heeft het park een groot aantal attracties, zoals trapskelters, pony rijden, minicars en roeiboten. In de grote speeltuin komen kinderen tijd te kort. Verschillende houten en metalen speeltoestellen, gelegen in het bos, zorgen voor urenlang speelplezier.

Waterpret
En wie genoeg gespeeld heeft, kan heerlijk uitrusten op de grote zandstranden van De Bergen. Het 6 hectare grote meer beschikt over verschillende stranden. Het water is nergens dieper dan twee meter en daardoor bijzonder geschikt voor waterpret. Een drijflijn geeft zelfs aan waar het water dieper wordt dan één meter.

Voor meer informatie over Attractiespeeltuin De Bergen Wanroij kan men bellen met Tel.: 0485-335450, of kijken op www.debergen.nl.



Ingezonden persbericht