De Unie


Fortis Bank NL-Unieleden stemmen in met tussen CAO

19 augustus 2004 - De leden van De Unie hebben zich uitgesproken voor de CAO tot 1januari2005. Deze CAO dient hoofdzakelijk ter overbrugging naar een CAO waarin afspraken staan die o.a. inspelen op gewijzigde wetgeving. In september 2004 krijgen werknemers van Fortis Bank een eenmalige uitkering van 1% van 12 maandsalarissen.

Inmiddels zijn wij al intensief met Fortis Bank in overleg over de voorbereiding van de CAO die op 1 januari 2005 ingaat. In diverse werkgroepen wordt o.a. uitgezocht hoe adequate oplossingen gevonden kunnen worden voor de verslechteringen die vanuit het kabinet op ons afkomen.

Themabijeenkomst Sociaal Plan
Op verzoek van enkele Unieleden organiseert De Unie een bijeenkomst over het Sociaal Plan van Fortis Bank Nederland. Doel van deze bijeenkomst is het uitwisselen van ervaringen en De Unie input geven voor haar beleid bij Fortis Bank. Daarnaast zullen vragen over het Sociaal Plan beantwoord worden.

De themabijeenkomst zal plaatsvinden op vrijdag 3 september van 14.00 tot 16.30 uur. Als u wilt deelnemen dan dient u zich hiervoor aan te melden (e-mail: fortis@unie.nl). Na aanmelding ontvangt u aanvullende informatie van ons.

Gerwin van der Lei
Bestuurder

donderdag, 19 augustus 2004