Gemeente Oirschot

Wet milieubeheer

Melding artikel 8.19 Wet milieubeheer

Betreft: verklaring van acceptatie van ingekomen meldingen volgens artikel 8.19 van de Wet milieubeheer.

Melder: de heer P.A.J.M. van der Heijden, Nieuwedijk 25 in Oirschot, voor een varkens- en pluimveehouderij aan het adres Nieuwedijk 25 in Oirschot.

Reden melding: de verandering betreft het oprichten van de voorruimte van scharrelkippen in stal B in spiegelbeeld.

Melder: de heer J. Hamers, Spreeuwelsedijk 8 in Westelbeers, voor een varkenshouderij aan het adres Spreeuwelsedijk 8 in Westelbeers

Reden melding: de oprichting van een opslagruimte aan de achterzijde van stal 8. In het reeds vergunde gedeelte van stal 8 wordt de drijfmestkelder dieper uitgevoerd.

Melder: de heer P.M.A. Klompers, Langendonksedijk 3 in Oirschot, voor een melkrundveehouderij aan het adres Langendonksedijk 3 in Oirschot.

Reden melding: uitbreiden van de bestaande rundveestal en melkstal. Het aantal te houden dieren wordt niet gewijzigd.

Melder: W.M.J. Kapteijns, Proosbroekweg 4a in Oirschot, voor een varkenshouderij aan het adres Proosbroekweg 4a in Oirschot.

Reden melding: diverse wijzigingen op het bedrijf; o.a. het wijzigen van de nok- en goothoogte van stal 1, de biologische luchtwasser wordt buiten de zeugenstal geplaatst en de werkplaats/stalling wordt voorzien van een zolderverdieping.

Aanvullende informatie: Van deze meldingen kan worden aangenomen dat zij geen nadelige gevolgen hebben voor het milieu.

Inzage-termijn: de verklaring en andere ter zake zijnde stukken liggen van donderdag 19 augustus 2004 tot donderdag 30 september 2004 ter inzage.

Bezwarentermijn: binnen zes weken na de verzenddatum van de verklaring (tot 28 september 2004) bij het college van burgemeesters en wethouders van Oirschot.

Verzoek om schorsing/voorlopige voorziening: tot 28 september 2004 bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA s Gravenhage. De verklaring treedt niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Wie kan bezwaar maken: belanghebbenden.