Ingezonden persbericht


Persbericht

Autodesk introduceert verbeterde versie Buzzsaw

Projecten met Autodesk Buzzsaw: op tijd en binnen budget

Barendrecht, 19 augustus 2004 Autodesk, leverancier van ontwerpsoftware en digitale content, komt met een sterke verbeterde versie van Autodesk Buzzsaw. Met gebruik van deze nieuwste versie worden bouw-, industriële en infrastructurele projecten inzichtelijker en beter beheersbaar. Autodesk Buzzsaw voorziet in een platform waardoor vastgoedeigenaars, ontwikkelaars, architecten, bouwopzichters en facilitities managers informatie efficiënt kunnen beheren en delen in alle fasen planning, ontwerp, constructie, operationeel beheer van een project. De verbeterde samenwerking levert kostenbesparingen en een hogere productiviteit op en daarnaast worden projecten sneller en met meer rendement tot een goed einde gebracht.

In een onlangs verschenen onderzoek kwalificeerde ZweigWhite* Autodesk Buzzsaw als de belangrijkste oplossing voor projectsamenwerking. Deze kwalificatie als de nummer één is onder meer te danken aan de groeiende populariteit van Autodesk Buzzsaw onder vastgoedeigenaars; afgelopen jaar nam het gebruik met 49% toe. Limited Brands, Barnes and Noble en Wyndham International zijn slechts enkele voorbeelden van succesvolle bedrijven die met Buzzsaw hun bouwprojectenportfolio beheren.

Belangrijkste verbeteringen

* Meer zicht en grip op de vele bedrijven die betrokken zijn bij de ontwikkeling van commercieel vastgoed, mede door efficiënte communicatie met behulp van workflow- en Business Process Modeling-tools.
* Stroomlijning van het reviewproces door elektronische distributie van tekeningen en documenten.
* Efficiënt beheer, en het volgen, van vrijwel alles wat op het project betrekking heeft, bijvoorbeeld bouwvergunningen en offertes maar ook ontwerp- en constructieteams.
* Gedetailleerde rapporten met betrekking tot planning, budget en voortgang.
* Een uitgebreid project-dashboard met belangrijke performance-indicatoren voor alle lopende projecten.
* Aansturing van standaardprocessen met behulp van werkstroomregels, rollen en sjablonen. Hierdoor kunnen routingregels worden vastgelegd voor rollen, groepen en zelfs individuele projectmedewerkers.

Beschikbaarheid

Autodesk Buzzsaw is leverbaar in vijf talen, waaronder Engels en Duits. Bezoek www.autodesk.nl/buzzsaw voor meer informatie.

*Zweigwhite is het grootste Amerikaanse adviesbureau voor architectenbureau´s, ingenieursbureaus en bouwbedrijven: www.zweigwhite.com

Autodesk
Autodesk, Inc., opgericht in 1982, is 's werelds belangrijkste leverancier van software voor technisch ontwerpen en digitale content. Autodesk biedt oplossingen voor professionals in architectonisch ontwerpen, geografische informatie systemen (GIS), werktuigbouwkundig ontwerpen, digitale media, en mobiele data diensten. Door vooruitstrevende producten en diensten aan te bieden kunnen klanten van Autodesk hun digitale gegevens optimaal creëren, beheren, gebruiken en communiceren gedurende de looptijd van een project. Voor meer informatie over het bedrijf en de producten, kijk op www.autodesk.nl.

Neem voor meer informatie contact op met:
Autodesk Benelux
Sjoerd Lazeroms
Tel.: 0180 691000
e-mail: sjoerd.lazeroms@autodesk.com

Potters PR
Monique Potters
Tel: 0345 501595
GSM: 06 28 889 632
e-mail: monique@potterspr.nl

2

2

2