Ingezonden persbericht


Persbericht

CADAC Group Benelux introduceert een SharePoint versie van Organice

Heerlen, 19 augustus 2004. CADAC Group Benelux, ICT-dienstverlener met specifieke kennis van bouwkundige en werktuigbouwkundige bedrijfsprocessen introduceert Organice voor Microsoft SharePoint. Al eerder introduceerde de CADAC Group het Document Management Tool Organice.

Organice biedt grote voordelen voor digitaal document management:
* geen verlies van kostbare informatie

* alle informatie is eenvoudig toegankelijk, onafhankelijk van de locatie.
* classificatie van documenten, niet zoeken maar vinden.
* geautoriseerde toegang voor alle medewerkers.
* registratie en beheer van in- en uitgaande documenten. Organice is de Smart Client van SharePoint die een Document Management oplossing biedt aan bedrijven die enerzijds beschikken over een Microsoft SharePoint omgeving en anderzijds behoefte hebben aan het beheren van technische documenten (o.a. CAD-tekeningen). De investering per Organice licentie is gering omdat de basisfunctionaliteit geboden wordt door de toepassing van SharePoint. Doordat SharePoint al deel uitmaakt van Microsoft Small Business Server is de oplossing eenvoudig te implementeren. De software is intuïtief van aard en daardoor zeer eenvoudig te bedienen, dus geen uitgebreide opleidingstrajecten voor de gebruikers. Organice integreert probleemloos met de Office producten van Microsoft en de CAD oplossingen van Autodesk.

Organice maakt gebruik van de beproefde Microsoft SharePoint technologie, dit maakt Organice uitermate geschikt als Document Management systeem voor organisaties die bestaan uit een groot aantal medewerkers eventueel werkzaam op verschillende locaties. Microsoft SharePoint is een schaalbare portal-server oplossing waarmee informatie uit verschillende systemen geïntegreerd wordt tot één veilige omgeving.

De combinatie Organice en SharePoint biedt u zeer gebruiksvriendelijke en doeltreffende Document Management functionaliteit waarmee antwoord gegeven wordt op de vraagstukken die binnen kleine en grote ondernemingen een hoofdrol spelen.

CADAC Group

De CADAC Group is businesspartner op het gebied van Informatie & Communicatie Technologie, met specifieke kennis van bouwkundige en werktuigbouwkundige bedrijfsprocessen. De CADAC Group adviseert als partner van Autodesk en Microsoft hoe bedrijven hun productiviteit kunnen verhogen.

Voor meer informatie kunt u

contact opnemen met:

CADAC Group NV, www.CADAC.com

Nieuw Eykholt 282, 6419 JD HEERLEN (NL)

Contactpersoon: Ben Spreen

Tel. 00800 2255 22322

00800 CALL CADAC

Fax. 00800 329 22322

00800 FAX CADAC