Politie Drenthe

Donderdagmiddag

Emmen 19-08-2004

Man gewond bij aanrijding
BUINEN Woensdagmiddag is een 26-jarige inwoner van Wildervank gewond geraakt bij een aanrijding op de Kanaalstraat. Hij reed vanaf de N374 richting Buinen en kwam met de wielen in de rechterberm. Bij de stuurcorrectie schoot hij de weg over en botste daar tegen een boom. Hij is met onbekend letsel aan nek en rug overgebracht naar het ziekenhuis in Stadskanaal. De 20 cm dikke boom was volledig afgeknapt en de auto raakte zwaar beschadigd.

Inbraak in tankstation
PEIZE In de nacht van woensdag op donderdag is een partij sigaretten gestolen uit een tankstation aan de Groningerweg. De daders zijn binnen gekomen door een gat in het dak te maken. Vandaag zal nog geïnventariseerd moeten worden hoeveel er precies weg is en wat de schade bedraagt. De politie stelt een onderzoek in.

Motormaaier gestolen
ECHTEN Donderdagmorgen werd ontdekt dat er een motormaaier was gestolen uit een onbewoond pand aan de Ruinerweg. De motormaaier was pas in juni nieuw gekocht en vertegenwoordigd een waarde van 700,- euro.

Roel Hallink verzorgt de voorlichting voor Politie Drenthe. Tel. 0591-662014 of 06-51 52 8156. Ramona Venema, tel. 06.52528533 zal de voorlichting vanaf donderdagmiddag 17.00 uur overnemen. info@politie-drenthe.nl