Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


19 augustus 2004


Brummen - Automobilist strandt op rotonde


Een 25 jarige Brummenaar kwam vannacht rond 00.30 uur met zijn auto op een rotonde op de N345 terecht. De auto raakte hierdoor dusdanig beschadigd dat de man niet verder kon rijden. Uit onderzoek van de politie bleek dat Brummenaar had gedronken. Hij blies op het politiebureau 1,3 prom. Het rijbewijs werd ingevorderd.


Zutphen - Brandje


Bij het terrein van een sportvereniging aan de Schouwlaaksweg stond woensdagmorgen rond 07.15 uur een container met oud papier in brand. Vermoedelijk werd deze gestoken. De brandweer heeft de brand geblust.


Lochem - Controle


In de omgeving van Lochem en Gorssel werd woensdagmiddag gecontroleerd. Er werden drie bestuurders bekeurd voor het niet dragen van de autogordel. Verder werd een bestuurder bekeurd voor het niet handsfree telefoneren.


Terwolde - Snelheidscontrole


De politie heeft woensdagmorgen met de laser gecontroleerd op de Bekendijk. Er reden 7 bestuurders harder dan de toegestane 80 km. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 114 km/u.


Zutphen - Fietsen in de binnenstad


Woensdagmorgen werd door de politie gecontroleerd in de binnenstad. Er werden 5 fietsers en een snorfietser bekeurd voor het rijden in de voetgangerszone.


Nadere informatie:

Politievoorlichting

055 - 548 60 52

055 - 548 60 58



---- --