Ingezonden persbericht

Nieuw: Chauffeurskinderen.nl

Nu ook een ontmoetingsplaats voor de kinderen van chauffeurs

DAMWOUDE, 20040819 -- Op donderdag 19 augustus was het dan zover: de eerste website voor de kinderen van chauffeurs is online gegaan! Nu is er ook voor deze kinderen een eigen plekje op de digitale snelweg gekomen.


Waarom nu een website speciaal voor deze kinderen? Gebleken is dat kinderen van chauffeurs behoefte hebben aan een eigen plek. Zij missen doordeweeks hun vaders en klasgenootjes, vriendjes/vriendinnetjes begrijpen niet altijd wat dit inhoudt. Kort geleden werd de webmaster van www.chauffeursvrouwen.nl benaderd door een verdrietige moeder. Deze moeder vertelde dat haar zoontje zo'n verdriet had omdat zijn papa net weer vertrokken was voor vijf dagen. Hij wilde zo graag eens met andere chauffeurskinderen kletsen. In eerste instantie opperde de webmaster om een stukje in het forum van de chauffeursvrouwen in te richten voor de kids maar ideaal was dit niet. Zowel de kinderen als de moeders hadden zo geen privacy.

Nu twee weken later is er dé oplossing voor de saaie uurtjes: www.chauffeurskinderen.nl Een website met allerlei leuke zaken voor kinderen. Zo is er een forum, chatruimte, gastenboek maar ook knutseltips, kleurplaten en informatieve zaken. Er is een heuse rapportwedstrijd opgestart om de kinderen het komende schooljaar extra te stimuleren hun best te doen. De winnaar krijgt de dag van zijn leven aangeboden. Ook wordt er maandelijks een leuke tekenwedstrijd georganiseerd. Voor de maand augustus zal dat, hoe kan het ook anders, bestaan uit het tekenen van papa's truck.

Chauffeurskinderen.nl een interactieve ontmoetingsplaats voor en door chauffeurskinderen.




Ingezonden persbericht