Politie Zeeland


O-8373-2004 Man sleept vrouw achter motor

Een 45-jarige man uit Zierikzee is donderdag in zijn woonplaats aangehouden voor het opzettelijk toebrengen van letsel aan een 42-jarige plaatsgenote.
De man was donderdagmiddag aan het politiebureau geweest om zijn beklag te doen over het gedrag van de betrokken vrouw die voor overlast zorgde in de buurt. Vervolgens had hij het bureau verlaten om enige tijd later weer terug te komen. Hij had de 42-jarige vrouw achter zijn motor vastgebonden en haar zo naar het politiebureau gebracht. De man werd ter plaatse aangehouden en voor verder onderzoek in verzekering gesteld. De vrouw is met een hoofdwond voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. Betrokken personen wonen in dezelfde buurt.


W-8374-2004 Hennepkwekerij in woning
In een woning aan de Windwijzer te Middelburg heeft de politie donderdagmorgen een hennepkwekerij aangetroffen en ontruimd.
Op de zolder van de woning werden 66 volgroeide hennepplanten aangetroffen. Verder werden nog 93 planten aangetroffen die reeds waren geknipt. Alle planten alsmede de benodigde apparatuur zijn in beslaggenomen. De bewoner van het pand is ter plaatse aangehouden. Tegen de man zal proces-verbaal worden opgemaakt.


O-8375-2004 Duitse automobiliste rijdt met auto tegen boom
In Scharendijke heeft donderdagmiddag een 40-jarige vrouw uit Keulen (D) haar auto total loss gereden tegen een boom.
De vrouw reed rond 16.45 uur over de Boutlaan toen ze even niet goed op de weg lette en in de berm geraakte. Na ongeveer 20 meter in de berm te zijn gereden, kwam ze tegen een boom tot stilstand. De bestuurster kwam met de schrik vrij, haar auto is total loss.


Z-8376-2004 Onder invloed van alcohol
Op de Buitenweg in Axel is donderdag rond 19.00 uur een 56-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen aangehouden wegens rijden onder invloed van alcohol.
Hij kreeg een rijverbod van 5 uur en een boete.


O-8377-2004 Schapen veroorzaken kop/staartbotsing
Op de Provincialeweg in Kerkwerve vond donderdag rond 18.30 uur een kop/staartbotsing plaats nadat een van de bestuurders moest remmen voor een aantal schapen die op de weg liepen.
Om een aanrijding met de dieren te voorkomen, remde een bestelauto, bestuurd door een 33-jarige Antwerpenaar. Een achter hem rijdende 34-jarige vrachtwagenchauffeur uit Hellevoetsluis kon niet meer op tijd tot stilstand komen en reed achter op de bestelauto. Er was alleen lichte materiële schade. De schapen bleven ongedeerd.





Politie Zeeland