MOJO CONCERTS
http://www.mojo.nl

Chemical Brothers, The Darkness, Within Tempation op Lowlands 2004

Drie nieuwe namen voor het 12e Lowlands Festival op 20, 21 en 22 augustus zijn bekend: The Chemical Brothers, The Darkness en Within Temptation hebben hun komst naar Biddinghuizen bevestigd. Eerder hadden ook Faithless, Danko Jones en Groove Armada al aangekondigd op Lowlands te spelen.

The Chemical Brothers komen binnenkort met hun vijfde studioalbum en vieren dat met een reeks festivalconcerten. In Nederland dus op Lowlands. Tom Rowlands en Ed Simons hebben er al een indrukwekkende carriere opzitten als grondleggers van het big beat-genre en een van de eerste dance-acts die ook live goed tot zijn recht komt. Dat belooft dus een spetterend feestje te worden met nieuw werk maar ook hits als Brothers Gonna Work It Out, Hey Boy, Hey Girl en Block Rockin Beats.

De Britse sensatie The Darkness beleefde het afgelopen jaar zijn grote doorbraak en zorgde voor de totaal onverwachte come back van het heavy metal-genre. Met I Believe In A Thing Called Love scoorden ze een giga-hit en ook live blijkt The Darkness een bijzonder entertainende band te zijn inclusief wijdbeense gitaarsolo s en loepzuivere falset-stemmen!

Within Temptation is wellicht een van de grootste Nederlandse bands van het moment. Afgelopen jaar beleefden ze hun grote doorbraak in Duitsland en daarmee werden ze de best verkopende Nederlandse act in het buitenland, waarvoor de band de Conamus Exportprijs ontving. Op Lowlands spelen ze een van hun weinige Nederlandse festivalconcerten van deze zomer!

A Campingflight to Lowlands Paradise 2004, www.lowlands.nl Vrij 20, za 21 en zo 21 augustus 2004; Evenemententerrein Six Flags Holland, Biddinghuizen
Entree: Euro 110,- (excl. servicekosten) of combiticket Euro 128,- (inclusief 3 dagen toegang tot Six Flags Holland tijdens het festivalweekend OF 1 dag toegang tot Six Flags Holland op een datum naar keuze in 2004 met uitzondering van donderdag 19 augustus.) Kaartverkoop door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-300.1250 (Euro 0,45 p.m.), www.ticketservice.nl en de bekende Lowlands voorverkoopadressen.

16 mrt 04 12:25