Gemeente Oosterhout

Veel entertainment op grotere Kermis Oosterhout

Afbeelding bij bericht

Straattheater en Omroep Brabant live op zondag

De organisatie van de vernieuwde Kermis Oosterhout zet dit jaar van vrijdag 20 augustus tot en met woensdag 25 augustus nog meer entertainment in om het stijgende aantal bezoekers te plezieren. Zo opent kinderheld SpongeBob de kermis op vrijdag 20 augustus om 19.00 uur. Zondag is het naast koopzondag ook Dag van het Straattheater. Op het hele kermisterrein zijn diverse acts te bewonderen, zoals Dries Draaiorgel, Bredeman, Juvenal en Marc Muy Dificil.

Omroep Brabant live

Op zondag is er tevens een live uitzending van het Omroep Brabant radioprogramma WeekendMol, waarin dj Hubèrt Mol van 14.00 16.00 uur passende muziek draait en aandacht schenkt aan de kermis. De radiostudio staat die dag op de Markt.

Nostalgische kermis

De Markt in het centrum van Oosterhout is het nieuwe decor voor de uitbreiding van de kermis. Op die plaats staan in de kermisperiode enkele nostalgische attracties, zoals een zweefmolen, luchtschommels, draaimolen, de rups en enkele andere zaken die het oude kermisbeeld doen herleven. De "grote" kermis heeft ook weer geïnvesteerd in nieuwe attracties. Zo staan dit jaar voor het eerst opgesteld in Oosterhout, de waterbaan River Rafting, Kick Off, de familie achtbaan Grand Canyon, Paintball, de gigantische wentelwiek Booster, een pindakraam, Techno Dance, Mega Slide en vele andere bekende en minder bekende vermakelijkheden.

Vele kortingen

Er is ook aan de portemonnee van de bezoeker gedacht. Op vrijdag na de opening kan iedere bezoeker een kwartier lang gratis in alle attracties tijdens het Oosterhouts Kwartiertje. Op maandag 23 augustus vanaf 16.00 uur delen kortingsclowns kortingsmunten uit op het hele kermisterrein. Een week voor de kermis verschijnt de Kermiskrant Oosterhout, die vol staat met kortingsbonnen, achtergrondartikelen en wetenswaardigheden. De Kermis Oosterhout is dit jaar te vinden vanaf het Slotjesveld, via de Slotlaan en de Heuvel naar de Markt. Voor meer informatie is sinds vandaag de website weer geopend voor het publiek op
www.kermisoosterhout.nl.
Mutatiedatum 26/07/2004
16/08/2004