Gemeente Helmond


---

Jazz in Catstown

Van vrijdag 20 tot en met zondag 22 augustus 2004 vindt in Helmond het jaarlijkse evenement "Jazz in Catstown " plaats. Het verlenen van de vergunning voor het Jazz-festival aan de Stichting Helmond Catstown heeft een aantal gevolgen voor alle horeca-ondernemers, die een horeca-inrichting exploiteren in het door het college van burgemeester en wethouders vastgestelde evenementengebied.

Door het college van B & W is het volgende gebied aangewezen als evenementengebied:

* Kerkstraat

* Ameidestraat

* Veestraat

* Kop van de Markt

* Markt tot aan de Watermolenwal

* Kasteellaan tot aan de Kasteelbrug

* Havenweg

* De Elzas m.u.v. Elzas Passage

* Kanaaldijk N.W. tussen Kasteelbrug en Havenbrug ( is reeds afgesloten ivm reconstructie )

* Steenweg tussen de Kanaaldijk N.W. en Wilhelminalaan

Horeca-ondernemers binnen het evenementengebied met terrasvergunning voor het jaar 2004
Ingevolge de voorwaarden van de aan horeca-ondernemers voor het jaar 2004 verleende terrasvergunning mag er tijdens genoemde dagen ( vrijdag 20 tot en met zondag 22 augustus 2004 ) op de hierna te noemen tijdstippen geen gebruik worden gemaakt van de verleende terrasvergunning.

Het is niet toegestaan om gebruik te maken van de terrasvergunning van vrijdag op zaterdag en van zaterdag op zondag tussen 20.00 en 02.00 uur en op zondag vanaf 13.00 uur tot maandag 01.00 uur.

Tevens is aan de Stichting Jazz in Catstown vergunning verleend voor het plaatsen van (aan)bouwsels, tappunten, party-tenten en overkappingen.

Uitsluitend in overleg met de Stichting Helmond Catstown kan bezien worden of tijdens de dagen, dat het evenement "Jazz in Catstown" plaatsvindt ( vrijdag 20 tot en met zondag 22 augustus 2004 ) eventueel een terras, (aan)bouwsel, tappunt, party-tent of overkapping geplaatst kan worden.

Horeca-0ndernemers binnen het evenementengebied zonder terrasvergunning voor het jaar 2004
Indien u een horeca-inrichting exploiteert en u bent niet in het bezit van een geldige terrasvergunning voor het jaar 2004 dan is het niet toegestaan een terras te plaatsen.

Dit verbod geldt ook gedurende het evenement "Jazz in Catstown".

Aan de Stichting Helmond Catstown is vergunning verleend voor het plaatsen van terrassen, (aan)bouwsels, tappunten, party-tenten en overkappingen.

Uitsluitend in overleg met de Stichting Helmond Catstown kan bezien worden of u tijdens de dagen, dat het evenement "Jazz in Catstown" plaatsvindt ( vrijdag 20 tot en met zondag 22 augustus 2004 ) eventueel een terras, (aan)bouwsel, tappunt, party-tent of overkapping kunt plaatsen.

Tegen illegale geplaatste terrassen, (aan)bouwsels, tappunten, party-tenten en overkappingen wordt van gemeentewege opgetreden, aangezien deze in strijd zijn met de artikelen 11 en 11a van de Algemene Politieverordening Helmond 1978. Het college van burgemeester en wethouders is voornemens om zonodig een dwangsom op te leggen.

Kijk voor meer informatie op de website van: Jazz in Catstown
| |