Gemeente Amsterdam

WTC voor één dag schildersatelier
11 augustus 2004 - Amsterdammers ontmoeten elkaar

Het World Trade Center (WTC) Schiphol is op vrijdag 20 augustus voor één dag een schildersatelier. 50 Amsterdammers met en zonder verstandelijke handicap maken sámen schilderijen met de nationale luchthaven als inspiratiebron. Het is een van de vele evenementen in het kader van `Amsterdammers Ontmoeten Elkaar', het project dat de integratie van gehandicapten wil bevorderen.

Amsterdammers ontmoeten elkaar

Van 12:00 tot 17:00 uur gaan de deelnemers ervaren en laten zien dat samenwerken en een leuke tijd hebben, ook met eventuele beperkingen, erg goed kan! Daarnaast heeft WTC Schiphol aangegeven dat zij graag willen meewerken aan dit project en het gebouw willen verrijken met bijzondere kunstwerken. Kortom: niet alleen een leuke en leerzame, maar zeker ook een nuttige dag!

Kunstenaars als Peter Klashorst, Henk Schiffmacher en Monique Sluyter zijn uitgenodigd om deel te nemen aan deze activiteiten en reageerden enthousiast! Ook zin om mee te doen? Meld je dan nu aan via 020 463 2005 of chris@robingood.nl

Over Amsterdammers Ontmoeten Elkaar

Het project Amsterdammers Ontmoeten Elkaar bestaat uit allerlei kleine en grotere evenementen en wordt op initiatief van de gemeente Amsterdam georganiseerd door Robin Good. Robin Good specialiseert zich in evenementen voor het goede doel. Kijk voor meer informatie op www.robingood.nl. Wil je jezelf als vrijwilliger aanmelden om een dagje mee te helpen? Ga dan naar www.amsterdamontmoet.nl of bel 020 - 46 32 005.

© Gemeente Amsterdam