NEXTLEVEL BANKING

Ruil je eigen kerstpakket bij elkaar

Persbericht Amsterdam, 20 augustus 2004

Werkgevers die hun personeel en relaties dit jaar willen trakteren op een bijzonder kerstpakket, kunnen sinds kort terecht op de site van ChristmasTradegrounds (www.christmastradegrounds.nl). Werknemers kunnen op deze site producten uit het eigen kerstpakket ruilen met die van collega's. Zo kunnen ze spelenderwijs een ideaal kerstpakket bij elkaar ruilen.

Het spelelement dat ChristmasTradegrounds introduceert maakt de site een uniek instrument om de interne communicatie te verbeteren. ChistmasTradegrounds is hierdoor bij uitstek geschikt voor bedrijven waar de interactie tussen medewerkers verbeterd kan worden, bijvoorbeeld voor bedrijven die te maken hebben met een fusie of een reorganisatie.

Christmas Tradegrounds sluit bovendien goed aan op de huidige afgeslankte fiscale regelingen. Zo valt het kerstpakket grotendeels binnen de eindheffing (tot 35 euro geldt een verlaagd tarief); het loven en bieden tussen deelnemers uiteraard niet. Ook fiscaal voordelig is de mogelijkheid om de waarde die de inhoud van het kerstpakket vertegenwoordigd te schenken aan een goed doel.

De website is gebouwd op een handelsplatform dat in de afgelopen twee jaar uitgebreid is getest. De kwaliteit van de software is zodoende gegarandeerd, terwijl ook het logistieke huzarenstukje om na het handelen de pakketten in te pakken en af te leveren geen problemen oplevert.

Voor nadere informatie:
Tames Rietdijk (tel. 0629 550597) of Thomas de Zeeuw (tel. 06460 90079),
internet: http:// www.christmastradegrounds.nl
e-mail: mailto:info@christmastradegrounds.nl

20 aug 04 12:30