Politie Noord- en Oost Gelderland


. Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

. District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


20 augustus 2004


ZUTPHEN - Computerbeeldscherm uit bedrijf gestolen


Inbrekers hebben in de nacht van woensdag op donderdag in een bedrijf aan de Litauensestraat een computerbeeldscherm met een waarde van ruim 400 euro gestolen.
De dieven sloegen een ruit in, klommen via het raam naar binnen en knipten het snoer van het beeldscherm af. De politie onderzoekt de inbraak.


ALMEN - Verdachten inbraak aangehouden


De politie heeft donderdagmiddag in Almen twee mannen (24 en 33 jaar) uit Zutphen aangehouden die worden verdacht van een poging tot diefstal uit een bedrijf aan de Azinkdijk. Een getuige zag de mannen op verdachte wijze bij het bedrijf. De auto met de mannen werd later gesignaleerd in Warnsveld waarna de politie de mannen kon aanhouden. De politiemensen troffen in de auto een grote hoeveelheid inbrekersgereedschap aan en nam dit in beslag. De verdachten werden overgebracht naar het politiebureau in Lochem en voor verder onderzoek opgesloten in een cel.


ZUTPHEN - Zakkenroller actief


Een onbekende heeft donderdagmiddag in de Beukerstraat de portemonnee van een 32-jarige vrouw uit Apeldoorn gerold. De dief zag kans rond 13.15 uur de portemonnee uit de handtas van de vrouw te stelen. In haar portemonnee zaten onder meer bankpasjes en twee rijbewijzen. De politie stelt een onderzoek in.


TWELLO - Politie deelt boetes uit


De politie heeft donderdagmiddag op de Veilingstraat tijdens een controle in totaal vier boetes uitgedeeld. Twee automobilisten kregen een boete omdat zij geen gordel droegen, één automobilist telefoneerde niet handsfree en een bromfietsbestuurder was niet in het bezit van een bromfietscertificaat.


Einde berichten


Nadere informatie:


Politievoorlichter Bert Top

055 - 548 60 58



---- --