Ingezonden persbericht


Persbericht / Press Release

Restaurant Seinpost zet met interieurvernieuwing grote stap richting de toekomst

Restaurant Seinpost aan de Scheveningse kust heeft met een ingrijpende verandering van het interieur, een grote stap gezet richting de toekomst. Het restaurant heeft naast een grondige verfbeurt, nieuwe vloerbedekking gekregen, alsmede nieuwe stoelen en lampen. Ook de indeling van de tafels is aangepast, waardoor de gasten vanaf vrijwel iedere zitplek een prachtig uitzicht richting de zee hebben. Seinpost heeft door dit alles een nog meer eigentijdse en moderne uitstraling gekregen en is daarmee volledig op de toekomst voorbereid. Het hedendaagse restaurantpubliek is, terecht, veeleisend en wil niet alleen fantastische gerechten kunnen proeven, maar ook in een comfortabele en inspirerende omgeving verkeren.

Wat direct opvalt bij binnenkomst is een prachtig lichtspel dat afkomstig is van een uniek lichtornament, bestaande uit tientallen lampjes. Door het hele restaurant is eenzelfde lichtdesign toegepast, wat een erg fraai effect geeft. De comfortabele nieuwe stoelen van gevlochten rotan, sluiten helemaal aan bij de vloerbedekking. In het oog lopende details, zoals de met een rood-oranje perspex lijst uitgevoerde strandgezichten aan de muur, completeren het geheel..

Wat bij het oude gebleven is, zijn de hoge kwaliteit van de keuken en de bediening. In de onlangs voor het eerst in Nederland uitgekomen beroemde restaurantgids GaultMillau, krijgt Seinpost niet voor niets een hoge score van 16 punten op een maximum van 20. In de Guide Michelin krijgt het restaurant met een notering van drie bestekjes en een eervolle vermelding voor de wijnkaart, eveneens duidelijk een waardering voor haar kwaliteiten. In het culinaire blad Lekker staat Seinpost in de top-100 op de negentiende plaats, en is daarmee het hoogst gewaardeerde visrestaurant van Nederland.

Eigenaar Edwin van de Goor: Wij zijn ervan overtuigd dat de gasten kwaliteit onderkennen en bereid zijn daar een passende prijs voor te betalen. Vandaar dat wij kiezen voor de filosofie het beste op tafel te zetten tegen een aanvaardbare prijs.

Met het nieuwe interieur van restaurant Seinpost hebben we die filosofie nog eens extra duidelijk gemaakt.



Ingezonden persbericht