Gemeente Hoorn


Kaart nodigt stadsbewoners uit ideeën te formuleren over de toekomst van Hoorn

Persbericht d.d.: 20 augustus 2004

Komende week valt er bij iedereen in Hoorn een vrolijke kaart in de bus. Die kaart bevat een uitnodiging om mee te praten en mee te denken over de toekomst van Hoorn. Dit onder het motto De stad is van ons allemaal. Met de kaartenactie gaat het project Stadsvisie Hoorn 2005-2025 van start.

Wie belangrijke suggesties of frisse ideeën heeft over de toekomst van Hoorn, kan ze op de antwoordkaart schrijven. Eén helft van de kaart is afscheurbaar. Die kan zonder postzegel in de brievenbus. Wie meer kwijt wil dan op de kaart past, kan een brief schrijven naar Stadsvisie gemeente Hoorn, antwoordnummer 98, 1620 VB Hoorn. Een postzegel is niet nodig. E-mailen naar stadsvisie@hoorn.nl kan ook, evenals reageren via www.hoorn.nl/stadsvisie.

Stadsgesprekken
Op 29 september, 5 en 7 oktober vanaf 19.45 uur zijn er stadsgesprekken. Dan kunnen alle inwoners van Hoorn vertellen welke weg onze stad de komende jaren moet inslaan. Het gemeentebestuur van Hoorn nodigt alle inwoners uit de kaart te lezen, de antwoordkaart in te vullen, hun voorkeursdatum voor de stadsgesprekken aan te kruisen en hem vóór vrijdag 17 september 2004 op te sturen.

Geen kaart gehad?
Wie op vrijdag 27 augustus nog geen kaart heeft ontvangen, kan contact opnemen met de afdeling Communicatie in het stadhuis, tel. 0229 252367. E-mailen kan ook: t.de.groot@hoorn.nl. De kaart wordt dan alsnog opgestuurd.

---